Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Martin Gore (Depeche Mode) lansează albumul "MG"

Membrul fondator al trupei Depeche Mode, Martin Gore, va lansa cel de-al doilea album solo pe 27 aprilie 2015. Discul se numește "MG" și vine după o pauză de 12 ani de la materialul precedent, ”Counterfeit²”. Primul single dezvăluit de pe noul LP este ”Europa Hymn” și poate fi ascultat în articol.

Publicat

pe

Martin Gore
Martin Gore

Martin Gore, ”creierul” trupei Depeche Mode, revine anul acesta cu un nou material discografic. Discul conține 16 piese instrumentale, la care muzicianul a început să lucreze încă din martie 2013, imediat după finalizarea ultimului turneu Depeche Mode. Înregistrările s-au desfășurat în propriul studio din Santa Clara, California.

"Am vrut să păstrez muzica în zona electronică, foarte cinematografică, și să îi dau acea calitate aproape SF. Muzica este o necesitate pentru mine. Am petrecut în studio cel puțin 5 zile pe săptămână, în fiecare săptămână, așa încât din momentul în care ideea s-a concretizat și am găsit tamplate-ul, procesul a fost unul rapid și distractiv." - Martin Gore

Tracklist - "MG" - Martin Gore:

  1. Pinking
  2. Swanning
  3. Exalt
  4. Elk
  5. Brink
  6. Europa Hymn
  7. Creeper
  8. Spiral
  9. Stealth
  10. Hum
  11. Islet
  12. Crowly
  13. Trysting
  14. Southerly
  15. Featherlight
  16. Blade

În ce privește lansarea albumului sub numele ”MG”, Martin Gore a motivat alegerea acestui titlu prin exprimarea necesității de a se distanța de alte proiecte.

"Considerând că albumul este foarte electronic și piesele sunt pur instrumentale, am simțit că merită un alter ego, așa încât am reluat conceptul MG de pe discul VCMG."

Prima piesă dezvăluită de pe noul album se numește ”Europa Hymn”. Fanii muzicianului vor putea descărca acest single la fiecare precomandă a albumului. ”MG” va fi lansat oficial pe 27 aprilie 2015.

MG - ”Europa Hymn

Ultimul album Depeche Mode a fost lansat în martie 2013. ”Delta Machine”, cel de-al 13-lea disc al formației, a debutat pe prima poziție în topurile din SUA, Australia, Germania, Ungaria, Italia, primind multiple certificări cu aur și platină.

Turneul de promovare a acestui album a adus formația și în România în mai 2013. Concertul s-a desfășurat pe Arena Națională, în fața a peste 40.000 de persoane.

Comentează

Trending