Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Black Star Riders (The New Thin Lizzy) și Carcass concertează la festivalul I Am The Rocker

Black Star Riders (The New Thin Lizzy) și Carcass vor urca pe scena de la Romexpo în cadrul primei ediții a festivalului I Am The Rocker. Un al nume recent confirmat este celebrul toboșar Mike Terrana, care se întoarce în România pentru a contribui la atmosfera incediară prin show-ul său energic de rock’n’roll.

Publicat

pe

Black Star Riders
Black Star Riders

Black Star Riders sau the New Thin Lizzy este o legendă vie a rock-ului, o formație ce înglobează un sound și o atitudine care au inspirat generații întregi de trupe. Metallica a ținut să îi aducă un tribut prin cover-ul realizat la piesa “Whiskey in the Jar”, a cărei variantă originală aparține trupei Thin Lizzy. Rockerii români vor putea trăi momente live extraordinare, printre care și interpretarea unor piese care au schimbat traiectoria muzicii rock precum “Jailbreak” sau “The Boys are Back in Town”. În afara repertoriului clasic marca Thin Lizzy, Black Star Riders va interpreta și piese de pe cele două albume lansate până acum, “All Hell Breaks Loose” (2013) și “Killer Instinct” (2015).

Carcass este o trupă vizionară și inovativă, fiind pionera genului grindcore și melodic death metal. Fondată în 1985, Carcass a experimentat în permanență noi mixuri de rock și metal, ceea ce a condus practic la formarea unor noi subgenuri muzicale. Deși au întrerupt activitatea în 1995, trupa a reluat-o în 2007, iar în 2013 au lansat un nou material, “Surgical Steel”, care a primit numeroase laude din partea publicului și criticilor de muzică.

Terrana Band ne va oferi o porție de rock’n’roll din anii ’60 – ’70, o perioadă care l-a inspirat pe Mike în traseul muzical pe care avea să îl urmeze. Așadar, pe lângă piesele sale proprii, Terrana band va oferi și un tur istoric al pietrelor de hotar din muzica rock, interpretând din repertoriul unor trupe precum Led Zeppelin sau Black Sabbath.

Prima ediție a festivalului I Am The Rocker se va desfășura în perioada 4 - 5 iulie 2015, la Romexpo. Evenimentul este organizat de Phoenix Entertainment.

Bilete și abonamente pentru I Am The Rocker:

Biletele pentru festivalul I Am The Rocker costă 220 de lei. În zilele evenimentului prețul va fi de 250 de lei.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri vineri, 3 iulie 2015

I Am The Rocker

Loc
The Silver Church
Comentează

Trending