Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

VIDEO: Christina Aguilera o imită pe Britney Spears în emisiunea lui Jimmy Fallon

Invitată în emisiunea "The Tonight Show Starring Jimmy Fallon", Christina Aguilera a acceptat provocarea de a o imita pe Britney Spears în cadrul unui joc numit ”Wheel of Musical Impressions”. Rivalitatea dintre cele două artiste, bine cunoscută încă de la sfârșitul anilor '90, a făcut ca momentul să fie unul savuros atât pentru gazda emisiunii, cât și pentru public.

Publicat

pe

Christina Aguilera o imită pe Britney Spears în emisiunea lui Jimmy Fallon
Christina Aguilera o imită pe Britney Spears în emisiunea lui Jimmy Fallon

După momentul sărutului dintre Christina Aguilera și Madonna de la MTV VMA 2003, ce a fost eclipsat de sărutul Madonnei cu Britney Spears, fanii celor două dive pop au parte, 12 ani mai târziu, de o nouă confruntare. Christina Aguilera, de această dată, a avut oportunitatea de a-și pune în valoare vocea, fără alte artificii regizorale.

Invitată în emisiunea lui Jimmy Fallon, Christina Aguilera a imitat stilul de a cânta al lui Britney, la provocarea gazdei show-ului. Prestația artistei a declanșat în public un val de aplauze și râsete, momentul fiind savurat din plin.

”Asta e ceva ce mi-am dorit să aud dintotdeauna. A fost incredibil!”, a exclamat Jimmy Fallon.

Jocul în cadrul căruia Christina Aguilera o imită pe Britney Spears se numește ”Wheel of Musical Impressions” și este deja cunoscut de fanii emisiunii. Momentul cu Britney începe de la minutul 1:46.

Wheel of Musical Impressions: Christina Aguilera

Christina Aguilera, ce a devenit mamă pentru a doua oară la sfârșitul anului 2014, lucrează în prezent la un nou album. Pentru acest material, artista l-a cooptat pe Pharrell Williams, coleg în juriul concursului de talente difuzat de NBC, The Voice USA.

„În perioada sarcinii m-am întâlnit cu el (Pharrell Williams) și am discutat despre direcția noului album și despre muzică în general. El are o piesă care mie îmi place în mod special”, a declarat Christina Aguilera pentru Extra TV.

Perioada de pauză, determinată de sarcină, a fost una benefică din punct de vedere creativ, artista mărturisind că este nerăbdătoare să înregistreze piese noi.

„Vreau să mă asigur că iau deciziile corecte și că noile piese sunt autentice. Sunt extrem de entuziasmată să mă reîntorc în studio pentru a mă dedica complet acestui album. Am scris și strâns foarte multe idei despre diferite pasaje emoționale ale experiențelor de anul trecut, așa încât sunt nerăbdătoare să le dau glas și să încep să înregistrez.”

Industria muzicala

Britney Spears nu o să mai fie activă pe scena muzicală

Britney Spears a declarat că nu o să revină în industria muzicală, stopând astfel niște zvonuri conform cărora ar pregăti un album nou. Găsești declarația completă a artistei în articol.

Publicat

pe

Britney Spears în videoclipul "Slumber Party"
Britney Spears în videoclipul "Slumber Party" │ FOTO: captură YouTube

Britney Spears a început noul an cu o declarație fermă. Artista a publicat pe Instagram pictura "Salomeea cu capul lui Ioan Botezătorul", realizată de artistul baroc italian Guido Reni, acompaniată de următorul text:

"Ca să fie clar, majoritatea știrilor sunt un gunoi! Continuă să spună că apelez la oameni la întâmplare pentru a face un nou album... Nu mă voi întoarce niciodată în industria muzicală! Când scriu, scriu de distracție sau scriu pentru alții! Pentru cei dintre voi care mi-ați citit cartea, sunt multe lucruri pe care nu le știți despre mine... Am scris peste 20 de cântece pentru alți oameni în ultimii doi ani! Sunt o compozitoare din umbră și chiar mă bucur să fiu așa!

Mai mult, artista a stins și zvonurile care spuneau că autobiografia "The Woman in Me" ar fi fost lansată fără permisiunea ei. Spears a declarat că acele informații sunt departe de adevăr, adăugând că se simte atât de iubită și binecuvântată.

Anunțul făcut de artistă vine după ce presa străină a raportat că Charli XCX ar fi fost delegată drept compozitoare pentru un viitor album, un disc "de revenire" a lui Spears pe piața muzicală.

În 2022 și 2023, Britney Spears a fost implicată în două colaborări muzicale, cu Elton John pentru "Hold Me Closer" și cu will.i.am pentru "Mind Your Business". De asemenea, ea a lansat cartea "The Woman in Me", care detaliază experiențele din copilărie, cariera, relațiile și perioada de 13 ani în care s-a aflat sub tutela tatălui său. Autografia s-a vândut în peste un milion de copii în prima săptămână de la lansare în SUA.

Citește în continuare

Lifestyle

Ce costume de Halloween au purtat vedetele - FOTO

Celebritățile iubesc Halloween-ul, iar acest lucru se vede mai ales prin costumele pe care aleg să le poarte. De la omagiile aduse filmelor clasice și momentelor de referință din cultura pop la personaje din desene animate, vedetele au profitat la maximum de sărbătoarea de Halloween de anul acesta.

Publicat

pe

Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera
Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera │ FOTO: YouTube

Ieri, 31 octombrie, a avut loc sărbătoarea de Halloween. Însă, iubitorii acestei tradiții au dat startul petrecerii încă din weekend. Decoruri înfricoșătoare, dovleci sculptați, dulciuri cu aromă de toamnă și costume memorabile au fost doar câteva dintre elementele ce au invadat internetul.

Vedetele nu s-au lăsat mai prejos. Muzicieni, actori și celebrități din showbiz s-au îmbrăcat în personaje care mai de care mai interesante. Au realizat ședințe foto și și-au delectat fanii cu cele mai inedite ipostaze.

Costumele de Halloween ale vedetelor din România:

Loredana - Vampir

MIRA - Corpse Bride

Nicole Cherry - Wonder Woman

https://www.instagram.com/p/Cy-u7OlI1Qu

Dorian Popa - Thing din Familia Addams

Andreea Bănică - Călugăriță

Mario Fresh și Alexia Eram - Super Mario și Prințesa Peach

Costumele de Halloween ale vedetelor din străinătate:

Christina Aguilera - Cher

Adele - Morticia Addams

Ed Sheeran - Chucky

Demi Lovato - Albă ca Zăpada

Foo Fighter - personajele din Vrăjitorul din Oz

Ozzy și Sharon Osbourne - Kanye West și Bianca Censori

Mariah Carey - Jessica Rabbit

Machine Gun Kelly - The Bride din "Kill Bill"

Justin și Hailey Bieber - Bamm Bamm Rubble și Pebbles Flintstone

Zayn - Voldemort

Paris Hilton - Britney Spears

Lizzo - Tina Turner

Halsey - Sirenă

Citește în continuare

Trending