Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Rihanna - "Towards the Sun" (soundtrack "Home") - AUDIO

Rihanna a înregistrat pentru filmul de animație "Home" un album conceptual ce include atât piese ale artistei, cât și melodii interpretate de Jennifer Lopez, Charli XCX și Kiesza. Primul single dezvăluit de pe acest material se numește "Towards the Sun" și este disponibil pe iTunes. Implicarea Rihannei în acest proiect presupune, de asemenea, și interpretarea unui personaj din film, Gratuity 'Tip' Tucci.

Publicat

pe

Rihanna / Gratuity 'Tip' Tucci (personajul interpretat în animația ”Home”)
Rihanna / Gratuity 'Tip' Tucci (personajul interpretat în animația ”Home”)

Noul film de animație produs de DreamWorks, "Home", poartă din plin amprenta Rihannei. Tânăra artistă s-a implicat atât în realizarea albumului de soundtrack-uri, cât și în portretizarea unuia dintre personajele principale, Gratuity 'Tip' Tucci.

Ideea acestei colaborări cu artista pop i-a surâs CEO-ul DreamWorks încă de la început, acesta considerând că succesul de care se bucură Rihanna va contribui la promovarea filmului și a coloanei sonore.

"Albumul acesta de soundtrack-uri nu este unul generic, ci un material de studio cu Rihanna la cârmă. Considerând modul ei inedit de a domina clasamentele, este de așteptat ca echipa sa de compozitori să realizeze un album care să se comporte admirabil în topuri, pe posturile de radio și pe alte platforme muzicale. Nu e vorba despre o piesă, două sau trei, ci despre o colecție integrală de melodii care păstrează integritatea temei generale și a poveștii. Asta face ca ”Home” să se poziționeze diferit. De menționat ar mai fi și faptul că această animație nu este un musical", a declarat CEO-ul DreamWorks.

Prima piesă lansată de pe albumul ”Home” se numește "Towards the Sun" și este interpretată de Rihanna și compusă de Tiago Carvalho, Gary Baker și Robyn Fenty. Melodia poate fi achiziționată de pe iTunes la prețul de 1.29 dolari.

Rihanna - "Towards The Sun" - AUDIO

Deși tracklist-ul discului de soundtrack-uri nu a fost dezvăluit oficial, lista pieselor de pe album a apărut deja online. Materialul include, se pare, 13 melodii, dintre care 5 sunt interpretate de Rihanna.

Tracklist Soundtrack Album ”Home”:

  1. Charli XCX – Red Balloon | Tor Erik Hermansen, Mikkel S. Eriksen, Charlotte Aitchison, Magnus Høiberg
  2. Clarence Coffee Jr – Run to Me | Jonathan Yip, Ray Romulus, Jeremy Reeves, Ray Charles McCulloch II, Clarence Coffee Jr
  3. Rihanna – Dancing In the Dark | Tor Erik Hermansen, Mikkel S. Eriksen, Ester Dean, Maureen McDonald
  4. James Clark – Peaceful Holiday | James Clark
  5. Jim Parsons – Boov Death Song | Jim Parsons
  6. Rihanna – Towards the Sun | Tiago Carvalho, Gary Baker, Robyn Fenty
  7. Rihanna – As Real As You And Me | Rodney Jerkins, Alisha Williams, Robyn Fenty
  8. The Platters – Deck the Halls | John Thomas, Thomas Oliphant
  9. Stargate & Balkan Beat Box – Slushious | Tor Erik Hermansen, Mikkel S. Eriksen, Ori Kaplan
  10. Rihanna – Only Girl (In the World) | Crystal Johnson, Mikkel S. Eriksen, Tor Erik Hermansen, Sandy Wilhelm
  11. Kiesza – Cannonball | Tor Erik Hermansen, Mikkel S. Eriksen, Kiesa Rae Ellestad, Nate Ruess, Emile Haynie
  12. Rihanna – Drop That | Jacob Plant, Robyn Fenty
  13. Jennifer Lopez – Feel the Light | Tor Erik Hermansen, Mikkel S. Eriksen, Kiesa Rae Ellestad, Emile Haynie

Pelicula ”Home” este regizată de Tim Johnson și are la bază cartea lui Adam Rex, ”The True Meaning of Smekday”. Filmul va avea premiera în cinematografele din România pe 27 martie 2015.

VIDEO: ”Home” - Trailer

Lifestyle

Rihanna și A$AP Rocky apar într-o reclamă la Fenty - VIDEO

Rihanna și A$AP Rocky formează unul dintre cele mai apreciate cupluri ale momentului. Însă, au reușit să demonstreze că dragostea lor este atemporală cu o reclamă pentru Fenty Skin, a cărei acțiune este plasată în anii 1940. Mai multe detalii și video în articol.

Publicat

pe

Rihanna și A$AP Rocky în reclama Fenty
Rihanna și A$AP Rocky în reclama Fenty │ FOTO: captură YouTube / Fenty Beauty by Rihanna

Rihanna și partenerul său, A$AP Rocky, sunt protagoniștii unei reclame la balsamul de buze hidratant Lux Ultra. În materialul video, cântăreața arată uimitor, cu bucle perfecte și un machiaj impecabil. Ambele vedete sunt îmbrăcate în ținute vintage și arată de parcă ar fi ieșit direct dintr-un film noir hollywoodian.

Cu atenție și viclenie, Rihanna încearcă să-i fure lui A$AP Rocky un sacou. Reușește în cele din urmă, fiind chiar fotografiată de paparazzi purtându-l. La sfârșitul reclamei, Rihanna și Rocky servesc micul dejun și, citind ziarul, rapperul își dă seama că femeia din fața lui este cea care îi fură lucrurile. Dar dacă există un lucru de care nu se va despărți, acela este balsamul lui de buze Fenty Lux Ultra. Din fericire, atât el, cât și Rihanna au propriile tuburi, pentru că "Ține-ți iubitul aproape, dar Lux Balm și mai aproape".

Nu este prima dată când A$AP Rocky i s-a alăturat Rihannei pentru a promova compania Fenty. Artistul de 35 de ani a plasat câteva produse de îngrijire a pielii în videoclipul piesei "Riot".

Recent, ​cuplul a sărbătorit Ziua Îndrăgostiților într-un restaurant din Paris. Povestea lor de dragoste a fost încununată și de nașterea a doi băieți: RZA și Riot Rose.

Citește în continuare

Trending