Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Noua trupă a lui Scarlett Johannson, "The Singles", nevoită să renunțe la denumire

Actrița Scarlett Johansson a inițiat un nou proiect muzical acum mai puțin de două săptămâni, o trupă feminină formată din cinci interprete, care urma să poarte denumirea de "The Singles". Din păcate acest nume era deja folosit de mai bine de 16 ani de către o altă trupă iar Scarlett și colegele ei s-au ales cu ordin de încetare pe baza acuzației de încălcare a trademarkului.

Publicat

pe

Scarlett Johansson
Scarlett Johansson │ FOTO: Craig McDean

Cariera muzicală a actriței Scarlett Johannson a început în anul 2008, când aceasta a lansat primul său album, Anywhere I Lay My Headalbum alcătuit din compoziții ale lui Tom Waits, și a continuat cu Break Up (2009)un al doilea album care a fost inspirat de duetele lui Serge Gainsbourg cu Brigitte Bardot.

În luna februarie a anului 2015, Scarlet a anunțat în mod oficial înființarea unui nou proiect muzical, o trupă pop-dance de fete intitulată The Singles, alcătuită din Este Haim de la HAIM, Holly Miranda, Kendra Morris, și Julia Haltigan. Din păcate nu a trecut mult timp până să apară probleme, o altă trupă din Los Angeles lansând acuzații asupra lui Scarlet și a colegelor sale pentru folosirea numelui sub care această trupă activa de peste 15 ani.

Leaderul "The Singles", Vincent Frederick, declară că este uimitor cum numele trupei a fost considerat a fi disponibil, având în vedere că la o simplă căutare în Google primele rezultate sunt website-ul oficial și pagina de Facebook ale grupului.

Scarlett Johannson nu a comentat încă nimic public referitor la această situație.

Vă invităm să ascultați "Candy", primul single al trupei lui Scarlett Johannson și Este Haim.

Comentează

Trending