Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Kelly Clarkson și John Legend au realizat un cover după o piesă Tokio Hotel, "Run Run Run" - AUDIO

Kelly Clarkson a dezvăluit duetul cu John Legend inclus pe noul album ”Piece by Piece”. Melodia înregistrată de cei doi se numește "Run Run Run" și este o reinterpretare a unei piese lansate în 2014 de trupa nemțească Tokio Hotel.

Publicat

pe

Kelly Clarkson
Kelly Clarkson

Kelly Clarkson revine la început de an cu cel de-al 7-lea album de studio. Noul disc se numește ”Piece by Piece”, este produs de Greg Kurstin și Jesse Shatkin, și are un sound pop cu multe alte influențe.

 „Oamenii mă tot întreabă cum va fi discul. Următorul meu album va fi pop. Dar totodată va fi influențat de muzica pe care eu o iubesc, adică pop-rock/country/r&b/dance”, declara Kelly cu puțin timp în urmă.

Singurul duet de pe noul album ”Piece by Piece” a fost înregistrat împreună cu John Legend. Cei doi au colaborat pentru realizarea unui cover după una dintre piesele recent lansate de Tokio Hotel, ”Run, Run, Run”.

Kelly Clarkson - "Run Run Run" ft. John Legend - AUDIO

Tokio Hotel - "Run, Run, Run" (Versiune originală)

Tracklist ”Piece by Piece” – Kelly Clarkson (Deluxe Edition):

  1. Heartbeat Song
  2. Invincible
  3. Someone
  4. Take You High
  5. Piece By Piece
  6. Run Run Run (feat. John Legend)
  7. I Had a Dream
  8. Let Your Tears Fall
  9. Tightrope
  10. War Paint
  11. Dance With Me
  12. Nostalgic
  13. Good Goes the Bye
  14. Bad Reputation
  15. In the Blue
  16. Second Wind

Cariera muzicală a lui Kelly Clarkson a început în urmă cu 12 ani, odată cu obținerea trofeului American Idol (sezon 5). Albumele sale s-au vândut în peste 20 de milioane de exemplare, artista având în palmares 2 premii Grammy, 4 American Music Awards, 3 MTV Music Awards și 12 premii Billboard.

Comentează

Trending