Urmărește-ne în Social Media

Articole

Cornel Ilie are o colecție de 100 de albume Beatles

Cornel Ilie, compozitorul și solistul trupei VUNK, are o colecție de 100 de albume, viniluri, casete video, dvd-uri și benzi de magnetofon Beatles. Aceste materiale au fost strânse cu pasiune și perseverență, membrii trupei fiind primii săi idoli.

Publicat

pe

Concert VUNK in Hard Rock Cafe

“Aveam 8-9 ani când am ascultat prima dată Beatles, de pe o casetă adusă de Razvan, fratele meu mai mare. Am fost fascinat și am început să caut, să citesc despre ei. Mergeam în toate anticariatele să caut cărți sau reviste străine în care să găsesc orice informație. Duminica mergeam în talciocurile de la Vitan și Obor. Timp de aproape 10 ani am strâns toate albumele lor originale pe vinil, editate chiar în acea perioadă. Ulterior, am adăugat colecției și toate albumele lor solo, după ce Beatles s-au despărțit. Pe lângă viniluri, casete video, dvd-uri și chiar și benzi de magnetofon, am cam toate cărțile importante care s-au scris despre ei și albume cu poze rare. Datorită muzicii și poveștii celor de la Beatles am învățat să cânt la chitară, mi-am dorit să fac muzică și m-au făcut să visez frumos. Au fost primii mei idoli și la muzica lor mă întorc mereu atunci când simt că trebuie să mă regăsesc", spune Cornel Ilie.

Cornel Ilie

La colecția de albume Beatles, Cornel vrea să adauge o altă colecție-record în România. “Vreau să fiu cel mai mare colecționar de visuri din România!”, susține cu ambiție artistul, care își dorește să primească de la fiecare om care va asista la spectacolele VUNK din turneul “Înconjurul lumii” visul cel mai mare al vieții, scris negru pe alb, cu suflet, pe o hârtie.

Turneul acustic “Înconjurul lumii”, care începe pe 13 martie la Pitești și curprinde concerte VUNK în 18 orașe porneste de la ideea că România nu este o țară, ci o lume și își propune să creeze o apropiere a trupei de toți fanii din țară. “Am început să ne facem bagajul necesar unei călătorii “Înconjurul lumii” și ne-am dat seama că cele mai importante elemente pe care trebuie să le luăm cu noi într-o excursie maraton sunt sufletul, muzica și visurile.”, mărturisește Cornel Ilie care își dorește să-i cunoască personal pe toți cei care îi ascultă muzica.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Afis Beatles n Jazz la Tribute
Concerte miercuri, 25 februarie 2015

BEATLES’N’JAZZ

Loc
Tribute
Comentează

Trending