Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Celelalte Cuvinte, Goodbye to Gravity și Breathelast, confirmate la I Am The Rocker

Celelalte Cuvinte, Goodbye to Gravity și Breathelast sunt cele mai noi trupe confirmate la I Am The Rocker. Prima ediție a festivalului de muzică rock se va desfășura în perioada 4 - 5 iulie 2015 la Romexpo, cu Dream Theater cap de afiș.

Publicat

pe

Celelalte Cuvinte
Celelalte Cuvinte

Celelalte Cuvinte este una dintre cele mai iubite trupe românești de muzică rock, formația oferind publicului timp de aproape 33 de ani poezii puse pe note muzicale. Originalitate, atitudine și constanță sunt trăsăturile care descriu cel mai bine stilul inconfundabil al trupei Celelalte Cuvinte.

Goodbye to Gravity la Rock The City pe 27 iulie 2013

Goodbye to Gravity la Rock The City pe 27 iulie 2013

Goodbye to Gravity a impresionat publicul încă de la debutul său din 2011. Primul lor album s-a bucurat de succes, fiind o gură de aer proaspat în muzica metal de la noi. Cu un sound demn de marile scene din Occident, Goodbye to Gravity continuă să evolueze și să se remarce la fiecare apariție.

Breathlast

Breathlast │ FOTO: Miluta Flueras

Breathelast activează încă din 2010, timp în care a susținut peste 60 de concerte în aproape tot spațiul est european, au lansat un album și și-au regasit identitatea muzicală în sfera post hardcore/metal. Cel mai recent single lansat este “Maluri” (producție semnată de Marius Costache) a cărui reprezentare vizuală este semnată de Miluță Flueraș.

Săptămâna viitoare, organizatorii vor anunța o nouă serie de formații internaționale care vor completa line-up-ul. Fără să strice surpriza atent pregătită, Phoenix Entertainment promite publicului 2 show-uri istorice din partea a două trupe care au marcat evoluția muzicii rock.

Bilete și abonamente pentru I Am The Rocker:

Biletele pentru festivalul I Am The Rocker pot fi achiziționate la prețul promoțional de 195 de lei până la 28 februarie sau până la epuizarea primelor 1000 de abonamente. După finalizarea acestora, biletele vor costa 220 de lei, iar în zilele evenimentului – 250 de lei.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri vineri, 3 iulie 2015

I Am The Rocker

Loc
The Silver Church
Comentează

Trending