Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concertul Robbie Williams, anunțat oficial de organizatori - BILETE

Primul concert Robbie Williams în România va avea loc pe 17 iulie 2015. Evenimentul a fost confirmat oficial de D&D East Entertainment în cadrul unei conferințe de presă. Biletele pentru concertul cântărețului britanic vor fi puse în vânzare pe 24 februarie 2015 la ora 16.00.

Publicat

pe

Robbie Williams, concert în premieră în România
Robbie Williams, concert în premieră în România

Confirmarea oficială a concertului a fost făcută în cadrul conferinței de presă de pe 24 februarie 2015 de la hotelul JW Marriott din capitală. Primul concert Robbie Williams în România este prezentat de Marcel Avram, East European Production și D&D East Entertainment. Let Me Entertain You Tour 2015 este cel de-al 11-lea turneu al cântărețului britanic și va debuta în luna martie cu un concert în Madrid.

Concertul lui Robbie Williams va fi jumătate pop - pe formatul Greatest Hits, jumătate jazz și va dura aproximativ 2 ore și jumătate.

Alegerea Pieței Constituției a ținut de amploarea evenimentului, Marcel Avram având așteptări similare altor evenimente organizate în fața Casei Poporului - AC/DC și Bon Jovi. Producția concertului de pe 17 iulie presupune aducerea a 30-40 de tiruri de echipamente.

afis-robbie-williams-concert-romania-2015

Prețuri bilete pentru concertul Robbie Williams:

Biletele la concertul lui Robbie Williams au fost puse în vânzare marți, 24 februarie 2015, la ora 16.00. Artistul a dorit ca prețurile biletelor să fie accesibile unui număr cât mai mare de fani. Procesatorul de bilete estimează o vânzare foarte bună în prima zi de la lansare și nu exclude epuizarea categoriei Diamond Circle.

UPDATE: Cele 8000 de bilete promoționale Normal Circle au fost vândute în mai puțin de 30 de minute.

  • Categoria Diamond Circle - 530 lei + TAXE (număr limitat de bilete) = 572,40 lei
  • Categoria Golden Circle - 430 lei + TAXE = 464,40 lei
  • Categoria Normal Circle - 175 lei + TAXE = 189 lei (Au fost epuizate bilete promoționale la 140 lei + TAXE = 151,20 lei)
  • Categoria VIP (cu locuri) - 630 lei + TAXE = 680,40 lei

Robbie Williams este extrem de îndrăgit pe plan internaţional. A devenit cunoscut din momentul formării trupei Take That în care a activat din 1990 până în 1995, iar mai apoi prin cariera solo, încununată de hituri și numeroase premii. Robbie Williams a vândut peste 55 de miloane de albume, “Live at Knebworth” (2003)  devenind cel mai titrat concert din istoria muzicală a Marii Britanii; trei ani mai târziu a reuşit să intre în Cartea Recordurilor datorită faptului că în doar o zi a vândut mai mult de 1.6 milioane de bilete pentru turneul său mondial (“Close Encounters Tour”). A fost desemnat cel mai mare / influent artist al anilor ’90, având la activ numeroase premii BRIT, ECHO, MTV şi Grammy.

Under the Radar Volume 1″, albumul ce va fi promovat și în cadrul concertului de la București, este cel de-al 11-lea disc al lui Robbie Williams. Acesta cuprinde demo-uri, piese secundare și rarități. Cântărețul a lansat materialul în decembrie 2014, exclusiv prin intermediul site-ului său.

Robbie Williams - H.E.S. - VIDEOCLIP

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte vineri, 17 iulie 2015

Robbie Williams

Loc
Piața Constituției

Trending