Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

UNTOLD FESTIVAL: ATB și Tinie Tempah, printre noile nume confirmate - VEZI LISTA

DJ-ul ATB, Fatman Scoop, Tinie Tempah, Cazzette și Third Party sunt noile nume confirmate în line-up-ul UNTOLD FESTIVAL 2015 de la Cluj-Napoca. Citește detalii noi despre organizarea festivalului în oraș.

Publicat

pe

Tinie Tempah
Tinie Tempah │ FOTO: www.facebook.com

Organizatorii UNTOLD FESTIVAL au anunțat noi nume în line-up, care acoperă genurile rap, dance pop, trance, chill out, electro house, progressive house.  Spectatorii vor avea două scene principale: Cluj Arena și Sala Polivalentă. În Cluj-Napoca vor fi amenajate alte două scene destinate cu precădere artiștilor din România. Acestea vor fi ridicate în Piața Unirii și în Piața Muzeului. Cluj Arena Underground va fi o scenă dedicată în totalitate muzicii electronice.

Parcul Central din Cluj-Napoca va fi zona de pre-festival, care va cuprinde atât scena dedicată genurilor trip-hop, jazz și reggae, cât și zone speciale de chillout, de târg și pentru diverse activități conexe care vor distra participanții la festival pe parcursul zilelor.

Abonamente la UNTOLD FESTIVAL

Abonamentele la UNTOLD FESTIVAL costă în prezent 266,43 lei (249 lei + taxe). Până acum au fost vândute peste 15.000 de abonamente. Urmăriți la finalul articolului linkul pentru bilete online.

ATB (André Tanneberger) vine la UNTOLD FESTIVAL

ATB (André Tanneberger)

ATB (André Tanneberger) │ FOTO: www.facebook.com

Unul dintre veteranii scenei electro, DJ-ul și producătorul André Tanneberger (ATB) revine în România după 3 ani. ATB a mixat pe 29 iunie 2012 în club Sky Club din Ploiești și a participat la edițiile din 2006 și 2008 ale festivalului Peninsula din Târgu-Mureș.  În 2015, va mixa pe stadionul Cluj Arena la UNTOLD.

Proiectul său solo - ATB a luat naștere în 1998, iar de atunci a generat 9 albume de studio. Anul trecut, ATB a lansat albumul "Contact" care va fi promovat și la Cluj. Mixul de la UNTOLD FESTIVAL va include hituri ca "9 P.M. (Till I come)", "Ecstasy", "Let U go" și "Still here?". "9 P.M. (Till I come)" este primul său succes major, hitul din 1999 ajungând Number One în Marea Britanie.

UNTOLD FESTIVAL, inclus în turneul lui Tinie Tempah

Tinie Tempah va susține un turneu mondial de promovare în 2015, iar Clujul a fost pus pe listă. Tempah vine la UNTOLD pentru a urca pe scena Cluj Arena. La sfârșitul anului trecut el a lansat melodia "Tears Run Dry". În prezent, rapperul este ambasador la Men’s Fashion Week în Londra.

Câștigător a 2 premii Brit Awards - Best British Breakthrough Act și pentru Best British Single - pentru debutul "Disc-Overy" (2010), Tempah a lansat hituri precum: „Frisky” (feat. Labrinth), „Pass Out”, „Wonderman” (feat. Ellie Goulding), „Written In the Stars”, „Invincible”, „T’ill I’m Gone”, „Miami 2 Ibiza” și „Children of the Sun”.

În 2012, Tinie Tempah a cântat în fața a 10.000 de spectatori ca headliner la festivalul Peninsula de la Târgu-Mureș.

Rapperul Fatman Scoop participă la UNTOLD FESTIVAL

În cadrul UNTOLD FESTIVAL va urca pe scena Cluj Arena și Fatman Scoop. Starul american de hip-hop are la activ 2 premii Grammy și este recunoscut pentru prezența lui extrem de energică pe scenă. De-a lungul timpului a colaborat cu cei mai diverși artiști: Mariah Carrey, Missy Elliot, Ciara, Black Eyed Peas, David Guetta, Sean Paul, Bob Sinclair. Fatman Scoop a colaborat și cu o cântăreață din România. El a semnat alături Claudia Cream piesa "Just a Little Bit".

Numele real al lui Fatman Scoop este Isaac Freeman III. Pe lângă activitatea sa muzicală, el este un important promoter hip-hop și realizator de emisiuni radio. Fatman Scoop are o emisiune săptămânală la Full Throttle Radio Worldwide alături de DJ. Mr. Vince.

Cea mai recentă colaborare a lui Fatman Scoop este cu Hardwell - "Dont Stop the Madness".

La UNTOLD FESTIVAL 2015 sunt așteptați și duo-ul suedez Cazzette - care a cântat în repetate rânduri alături de headlinerul Avicii - și producătorii și DJ-ii Third Party - care adună de fiecare dată un public impresionant.

Duo-ul suedez de muzică electronică Cazzette este format din Alexander Björklund și Sebastian Furrer. Albumul lor de debut a fost "Eject" (2012), iar anul trecut au lansat "Sleepless" (2014). Ei au concertat în deschidere pentru Avicii la New York în 2012 și la Manchester în 2014. Cea mai cunoscută piesă Cazzette este "Beam Me up" (youtube mai sus).

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri joi, 30 iulie 2015

UNTOLD FESTIVAL 2015

Loc
Cluj Arena

Trending