Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Robbie Williams a trecut de la muzica pop la un "job adecvat", confirmă Volkswagen

Robbie Williams își pune în valoare carisma în noua campanie publicitară Volkswagen. După recenta implicare într-o altă campanie, pentru Cafe Royal, cântărețul britanic își extinde sfera de influență, devenind ”directorul de marketing” al brandului nemțesc de mașini. Informația a fost comunicată oficial în cadrul unei conferințe de presă.

Publicat

pe

Robbie Williams, noul director de marketing al Volkswagen
Robbie Williams, noul director de marketing al Volkswagen

Robbie Williams este imaginea campaniei publicitare ”Club & Lounge”, lansate de Volkswagen. Titlul de ”director de marketing” vine la pachet cu lansarea noii campanii, aceasta fiind ideea creativă pe care mizează oamenii de marketing reali ai brandului.

Pentru ca alegerea noului ”director de marketing” să pară credibilă, Volkswagen a organizat o conferință de presă, în cadrul căreia Robbie Williams și-a manifestat entuziasmul pentru "un job adecvat".

"Managerul de marketing al Volkswagen - cât de bine sună asta? Pentru mine este o mare schimbare. E trecerea din lumea muzicii pop către un job adecvat." - Robbie Williams

Robbie Williams la conferința de presă Volkswagen

Primul spot publicitar din campania ”Club & Lounge” a fost deja lansat, protagonist fiind, desigur, Robbie Williams. Cântărețul vorbește într-o germană ”proprie”, înțeleasă doar de sistemul de infotainment al mașinii promovate.

Spot publicitar Volkswagen Club & Lounge

Noul ”director de marketing” Volkswagen, Robbie Williams, își va continua în paralel și activitatea muzicală. Artistul britanic a lansat recent un nou album, “Under The Radar Vol 1”, pe care îl va promova în cadrul turneului ”Let Me Entertain You”.

Robbie Williams va ajunge cu ocazia acestui turneu pentru prima oară în România, concertul fiind programat pe data de  17 iulie 2015. Evenimentul se va desfășura în Piața Constituției din București, fiind organizat, conform surselor InfoMusic, de D&D East Entertainment și Marcel Avram.

Trending