Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Johnny Depp e dezgustat de actorii care "fac muzică"

Aflat la premiera noului său film, ”Mortdecai”, Johnny Depp a declarat că este dezgustat de ideea de a te folosi de succesul pe care îl ai ca actor pentru a-ți extinde popularitatea și în alte domenii. Deși a cochetat în diverse ocazii cu muzica, acesta a subliniat diferența între a avea diverse pasiuni și a exploata un context favorabil pentru a te promova.

Publicat

pe

Johnny Depp
Johnny Depp

 Johnny Depp a vorbit în cadrul unei conferințe de presă susținute la Berlin despre actorii care, aparent, "fac muzică". Depp s-a declarat, fără rețineri, dezgustat de cei care profită de succesul în actorie pentru a-și promova proiectele muzicale.

"Luxul unora din industrie este acesta: dacă ai ajuns la un anumit nivel în actorie și ai puțină ureche muzicală poți să-ți faci o trupă și să-ți extinzi succesul și în alte domenii. Dar urăsc ideea asta. <<Vino să mă vezi cântând la chitară pentru că m-ai văzut în 12 filme.>> Nu ar trebui să fie așa. Vrei ca oamenii care-ți ascultă muzica să fie interesați doar de muzică", a declarat acesta, adăugând: "Întreaga idee mă dezgustă, m-a dezgustat dintotdeauna".

Johnny Depp iubește, totuși, muzica, fiind cunoscute colaborările sale cu Oasis sau Marilyn Manson. Cu toate acestea, nu intenționează să-și formeze o trupă.

"Am avut norocul de a cânta pe albumele unor prieteni și cred că vor mai fi colaborări. Muzica face încă parte din viața mea. Dar nu veți auzi de grupul The Johnny Depp Band. Asta nu se va întâmpla niciodată."

Chiar dacă ”trupa lui Johnny Depp nu va exista niciodată, fanii se pot bucura de aparițiile sale neanunțate în concertele unor muzicieni cu rezonanță precum Alice Cooper sau Steven Tyler. Memorabil fără a fi promovat, spre exemplu, a fost momentul surpriză susținut de Cooper, Manson, Tyler și Depp pe scena teatrului unui liceu. Cei 4 au interpretat un cover Beatles, prestația fiind surprinsă într-o înregistrare făcută din public.

Alice Cooper, Marilyn Manson, Steven Tyler și Johnny Depp - "Come Together"

Trending