Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Bob Dylan "dezvelește" o nouă bijuterie Frank Sinatra - "Stay With Me" - AUDIO

Bob Dylan readuce în prezent anii de aur ai muzicii lui Frank Sinatra printr-o versiune proprie a piesei "Stay With Me". Melodia este compusă de Jerome Moross și Carolyn Leigh și a fost lansată de Sinatra în 1964.

Publicat

pe

Bob Dylan
Bob Dylan │ FOTO: noliesradio.org

"Stay With Me" este noul single Bob Dylan extras de pe albumul "Shadows in the Night". Discul include 10 compoziții ce au la bază piese înregistrate de Frank Sinatra.

"A fost un real privilegiu să înregistrez acest album. De multă vreme îmi doresc să fac un material ca acesta, dar niciodată nu am avut curajul necesar pentru a aborda aranjamente complexe pentru 30 de persoane și a le regândi în economia unei trupe cu 5 muzicieni...Pentru mine, acest album nu este unul de coveruri. Aceste piese au fost reinterpretate de suficiente ori. Ceea ce eu și trupa mea facem, de fapt, e să ”le dezvelim”. Le ridicăm din mormânt și le readucem la lumina zilei." - Bob Dylan

Bob Dylan - ”Shadows In The Night”

Bob Dylan - ”Shadows In The Night”

"Shadows in the Night" va fi lansat pe 3 februarie 2015. Până atunci, albumul poate fi precomandat de pe Amazon în formatele MP3, Audio CD și Vinyl.

Tracklist "Shadows in the Night" - Bob Dylan

  1. "I'm a Fool to Want You"
  2. "The Night We Called It a Day"
  3. "Stay with Me"
  4. "Autumn Leaves"
  5. "Why Try to Change Me Now"
  6. "Some Enchanted Evening"
  7. "Full Moon and Empty Arms"
  8. "Where Are You?"
  9. "What'll I Do"
  10. "That Lucky Old Sun"

Bob Dylan - "Stay With Me"

Fără nicio îndoială, Bob Dylan este unul dintre cele mai influente personalități ale secolului 20, fiind un simbol al inovaţiei în muzică și cultură, primul artist care a îmbinat muzica populară cu ambițiile intelectuale. Cel dintâi bard rock ‘n’ roll, influența lui Dylan a format o întreagă generație și a dat un nou sens muzicii folk şi rock.

Dylan a câștigat nenumărate distincţii de-a lungul vastei sale cariere, inclusiv 11 premii Grammy, un premiu Oscar şi un Glob de Aur. A fost introdus în Rock and Roll Hall of Fame, în 2000 a primit Polar Music Prize, iar în 2012 președintele american Barack Obama i-a decernat Medalia Prezidenţială pentru Libertate (Presidential Medal of Freedom).

Bob Dylan a susținut 2 concerte în România, în 2010 și 2014. Ultimul concert a avut loc pe 25 iunie 2014, la Sala Palatului din București.

Comentează

Trending