Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Bjork începe promovarea albumului "Vulnicura" cu "Stonemilker" - AUDIO

După recenta lansare a albumului "Vulnicura", Bjork menține fanii pe ”frecvențe melodramatice” lansând primul single. Piesa cu care artista islandeză începe promovarea noului disc este "Stonemilker", prima compoziție din tracklistul "Vulnicura".

Publicat

pe

Bjork
Bjork

După 4 ani de la apariția albumului ”Biophilia”, Bjork  a revenit cu cel de-al 9-lea material de studio, "Vulnicura". Așteptat pe piață în luna martie, discul a fost lansat cu aproape 2 luni mai devreme. Deși Bjork nu a specificat în anunțul de pe Facebook motivul acestei lansări neașteptate, cauza se pare că a fost apariția pe internet a albumului integral fără acordul artistei.

Primul single extras de pe noul album se numește "Stonemilker" și este una dintre cele 6 piese compuse de Bjork.

Bjork - "Stonemilker" - AUDIO

Producătorii The Haxan Cloak și Arca au făcut parte din echipa de creație, contribuind la înregistrarea celor 9 piese. De masterizare s-a ocupat Mandy Parnell.

Tracklist Björk - "Vulnicura":

  1. Stonemilker
  2. Lionsong
  3. History of Touches
  4. Black Lake
  5. Family
  6. Notget
  7. Atom Dance
  8. Mouth Mantra
  9. Quicksand

În luna martie va avea loc premiera unei expoziții retrospective despre muzica, arta și cariera lui Bjork. Museum of Modern Art (MoMA) din New York va găzdui această expoziție de pe 7 martie până pe 7 iunie 2015, publicul fiind invitat să descopere ”povestea carierei sale prin intermediul sunetului, a filmului, a artelor vizuale, a instrumentelor, a obiectelor simbolice, costumelor și prestațiilor”.

"Bjork este o artistă extraordinar de inovativă, ale cărei contribuții aduse muzicii, filmelor, modei și artei au avut un impact major asupra generației sale la nivel global. Această expoziție oferă vizitatorilor oportunitatea de a experimenta în mod direct munca sa creativă." - Directorul Museum of Modern Art

În cadrul expoziției vor fi prezentate și cele mai recente lucrări semnate de Bjork, astfel încât noi compoziții ar putea fi promovate cu acest prilej.

Trending