Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Tom Odell - "Spending All My Christmas With You", live la BBC - VIDEO

Tom Odell a prezentat în cadrul emisiunii Live Lounge de la BBC Radio 1 noua lui piesă de Crăciun, "Spending All My Christmas With You". Melodia este compusă de artistul britanic special pentru sezonul sărbătorilor de iarnă.

Publicat

pe

Concert Tom Odell la Summer Well 2014
Concert Tom Odell la Summer Well 2014 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

După coverul realizat după  o piesă de colecție din repertoriul The Beatles, Real Love, Tom Odell revine cu o nouă compoziție dedicată Crăciunului, de această dată semnată de el. Noul single single al artistului britanic se numește "Spending All My Christmas With You (Next Year)" și a fost interpretat live la BBC Radio 1. Momentul poate fi urmărit mai jos.

Tom Odell - "Spending All My Christmas With You (Next Year)"

Tom Odell, pe care vi l-am prezentat și la JoinNewArtist, este un muzician britanic în vârstă de 24 de ani, care a impresionat prin baladele sale indie pop. Albumul de debut “Long Way Down” a fost lansat în iunie 2013, intrând pe prima poziție în topul discurilor din Regatul Unit. Materialul a fost bine primit și la nivel internațional, plasându-se pe primele locuri în mai multe topuri din Europa și Asia. Pentru acest disc, Tom Odell a lucrat cu producătorul Dan Grech-Marguerat.

Într-un interviu pentru Hungertv, artistul a mărturisit că inspirația pentru versuri vine din inabilitatea sa de a avea o relație mai mult de 6 luni. Toate cântecele lui sunt inspirate din propriile experiențe și reflectă trăirile și sentimentele sale față de prieteni sau iubite.

Pur și simplu scriu despre lucruri pe care le simt. Am descoperit că scriu piese mult mai bune dacă sunt onest, așa încât scriu despre ceea ce trăiesc. Poate deveni un pic ciudat atunci când prietenii sau fostele iubite se regăsesc în piese. Dar este incredibil că poți să faci asta. Cred că se numește “licență artistică” – Tom Odell.

Trending