Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concert Robbie Williams în premieră în România

Robbie Williams va concerta în premieră în România pe 17 iulie 2015, în Piața Constituției. Evenimentul face parte din turneul ”Let Me Entertain You” și este organizat, conform surselor InfoMusic, de D&D East Entertainment și Marcel Avram. Fanii din România se vor bucura de un playlist de tip ”Best Of”, ce va include majoritatea hiturilor lui Robbie Williams.

Publicat

pe

Robbie Williams, concert în premieră în România
Robbie Williams, concert în premieră în România

După mai multe zvonuri privind un posibil concert al lui Robbie Williams în România, anunțul oficial a fost făcut recent, Sorina Burlacu de la Events asigurând publicul din România într-un interviu acordat ZF Live că artistul britanic va concerta la București.

Așadar, Robbie Williams va cânta anul viitor pentru prima oară în țara noastră. Concertul va avea loc pe 17 iulie 2015 în Piața Constituției din București. Evenimentul este organizat, conform surselor InfoMusic, de D&D East Entertainment și Marcel Avram. Pentru acest concert au depus oferte și alți doi promoteri: Emagic și Events.

Robbie Williams, peste 55 de milioane de albume vândute

Robbie Williams

Robbie Williams

Robert (Robbie) Peter Williams este un cântăreț și compozitor englez extrem de îndrăgit pe plan internaţional.  A devenit cunoscut din momentul formării trupei Take That în care a activat din 1990 până în 1995, iar mai apoi prin cariera sa solo fulminantă.

Williams a vândut peste 55 de miloane de albume, “Live at Knebworth” (2003)  a devenit cel mai titrat concert din istoria muzicală a Marii Britanii; trei ani mai târziu a reuşit să intre în Cartea Recordurilor datorită faptului că în doar o zi a vândut mai mult de 1.6 milioane de bilete pentru turneul său mondial (“Close Encounters Tour”). A fost desemnat cel mai mare / influent artist al anilor ’90, având la activ numeroase premii BRIT, ECHO, MTV şi Grammy.

Cel mai recent album Robbie Williams : “Under The Radar Vol 1

Robbie Williams - ”Under The Radad Vol. 1” (copertă album)

Robbie Williams - ”Under The Radad Vol. 1” (copertă album)

În urmă cu 2 săptămâni, Robbie Williams a luat prin surprindere industria muzicală dând de știre în mediul online că noul lui album se numește “Under The Radar Vol 1” și că va fi lansat peste câteva zile de la data anunțului.

“Am un nou album care se numește “Under The Radar Vol 1″ și include foarte multe piese compuse de mine. Piese de care sunt foarte mândru și care, din diferite motive, nu au ajuns pe niciun album. (…) Am să vă spun un secret: Guy Chambers (producătorul artistului) nu e deloc încântat de faptul că pun piesele astea pe un album. Crede că sunt un lunatic pentru faptul că le includ pe un material care nu va fi promovat….Dar eu sunt un încăpățânat iremediabil și le vreau lansate acum, acum, acum!”, a anunțat Robbie Williams în clipul publicat pe pagina sa de Facebook.

Discul a fost între timp lansat și poate fi achiziționat de pe site-ul oficial al artistului. Piese de pe acest nou album vor putea fi ascultate și în cadrul concertului din România.

Robbie Williams - H.E.S. - VIDEOCLIP

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte vineri, 17 iulie 2015

Robbie Williams

Loc
Piața Constituției

Trending