Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Cirque du Soleil - Un nou spectacol Quidam la București pe 31 ianuarie 2015

Un nou spectacol Quidam se adaugă celor 5 reprezentații Cirque du Soleil programate la București în 2015. Muzica pasională a lui Benoit Jutras va răsuna live la Romexpo și pe 31 ianuarie 2015, de la ora 16.00. Biletele pentru această nouă reprezentație au fost deja puse în vânzare.

Publicat

pe

Cirque du Soleil - Quidam
Cirque du Soleil - Quidam

Cirque du Soleil va susține anul viitor 6 reprezentații la București! Noul spectacol Quidam anunțat va avea loc pe 31 ianuarie 2015 de la ora 16:00, pentru a suplimenta reprezentația din aceeași zi, de la ora 20:00, pentru care mai sunt disponibile mai puțin de 500 de bilete.

Muzica pasională, intensă a lui Benoit Jutras va răsuna live pe scena Quidam, în intepretarea excepțională a unui grup de șase muzicieni ce jonglează cu multiple instrumente: vioară, violoncel, percuții, saxofon, chitară electrică și clasică sau clape. Pentru Quidam, Cirque du Soleil a ales o abordare specială a vocilor - pentru prima dată în istoria circului, fragilitatea unei voci de copil se combină cu puterea unei voci masculine, creând un melanj surprinzător de sensibilitate și intensitate. Ca în toate spectacolele faimoasei companii canadiene, muzicienii au o sarcină dificilă. Ei urmăresc mișcările artiștilor, astfel încât coloana sonoră să se sincronizeze cu acrobațiile.

Până la finalul lunii decembrie, în Orange shop sunt disponibile pachete pentru familie cu prețuri reduse. Oferta include reduceri pentru biletele cumpărate în tribunele B1 și B2, astfel:

Tribuna B1:

  • 2 adulți + 1 copil = 350 lei (în loc de 405 lei)
  • 2 adulți + 2 copii = 450 lei (în loc de 510 lei)

Tribuna B2:

  • 2 adulți + 1 copil = 500 lei (de la 567 lei)
  • 2 adulți + 2 copii = 645 ron (de la 714 lei)
Harta CIRQUE DU SOLEIL - QUIDAM

Harta CIRQUE DU SOLEIL - QUIDAM

Pachetele pentru familie sunt disponibile doar în Orange shop, până pe 31 decembrie inclusiv. Consultați harta de mai sus pentru a verifica amplasarea locurilor. Fiecare cumpărător poate achiziționa maxim un pachet de persoană. Oferta este deschisă clienților Orange, dar și publicului larg.

Cirque du Soleil, o tradiție începută acum 30 de ani

Istoria Cirque du Soleil a început în 1984, de la un grup de 20 de artişti de stradă. Astăzi este o importantă organizaţie cu sediul în Québec, ce oferă divertisment de înaltă ţinută artistică. Compania are 4000 de angajaţi, incluzând mai mult de 1200 de artişti din aproape 50 de ţări diferite. Peste 100 de milioane de spectatori din aproape 300 de oraşe din aproape 40 de ţări de pe şase continente s-au lăsat uimiţi şi încântaţi până acum de Cirque du Soleil.

Trending