Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

"Big Eyes", noul single Lana Del Rey cu șanse la o nominalizare pentru Oscar - AUDIO

"Big Eyes", noul single Lana Del Rey, este disponibil integral online. Melodia este compusă împreună cu Daniel Heath și se regăsește pe coloana sonoră a filmului cu același nume, regizat de Tim Burton.

Publicat

pe

Lana Del Rey
Lana Del Rey │ FOTO: James White pentru Madame Figaro

După succesul înregistrat cu soundtrack-uri precum "Young and Beautiful" ("The Great Gatsby") și "Once Upon a Dream" ("Maleficent"), Lana Del Rey revine cu o nouă compoziție în peisajul cinematografic. Piesa se numește "Big Eyes" și este inclusă pe coloana sonoră a ultimului film regizat de Tim Burton, o biografie ce prezintă povestea artistei americane Margaret Keane.

Acțiunea peliculei este centrată în jurul relației acesteia cu soțul ei, Walter, și a modului fraudulos în care tablourile pictate de Margaret i-au fost atribuite lui în anii '50 și '60. În rolurile principale au fost distribuiți actorii Amy Adams și Christoph Waltz, scenariul fiind semnat de Scott Alexander și Larry Karaszewski.

Noul single "Big Eyes", compus de Lana Del Rey împreună cu Daniel Heath, poate fi ascultat mai jos.

Lana Del Rey - "Big Eyes" (Piesa integrală) - AUDIO

Lana Del Rey - "Big Eyes" - TRAILER

Odată cu lansarea acestui single, Lana Del Rey își sporește șansele de a primi o nominalizare la Oscar pentru cel mai bun soundtrack, artista fiind, de altfel, la un pas de intra pe lista scurtă de anul trecut.

Pelicula "Big Eyes" va avea premiera în cinematografele din SUA pe 25 decembrie. Pe coloana sonoră a filmului va putea fi ascultă și piesa “I Can Fly“, compusă tot de Lana Del Rey.

În iunie, artista a lansat discul "Ultraviolence", ce i-a adus primul Number One în America. Materialul a debutat pe primul loc în topul Billboard 200, cu vânzări de peste 182.000 de copii. Discul s-a clasat pe prima poziție și în topurile din UK, Australia, Belgia, Norvegia, Polonia, Grecia. Până la ora actuală, albumul a înregistrat deja vânzări de peste un milion de exemplare.

Pentru "Ultraviolence", artista a colaborat cu Jeff Bhasker, producătorul american aflat și în spatele primului ei album, "Born to Die" (2012). Lana Del Rey a colaborat, de asemenea, cu Dan Auerbach de la The Black Keys, un chitarist și solist extrem de talentat, precum și un producător foarte apreciat.

Trending