Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

O zi până la primul show Eddie Griffin la București

A mai rămas doar o zi până la primul show de stand-up comedy al lui Eddie Griffin în România. Parte a turneului ”Living Legend Tour”, spectacolul va avea loc la Cinema Patria, pe 14 noiembrie 2014, cu începere de la ora 20.00.

Publicat

pe

Eddie Griffin
Eddie Griffin

Edward "Eddie" Rubin Griffin, născut pe 15 iulie 1968, este un celebru actor și comediant american, cunoscut în România pentru rolul lui Eddie Sherman din serialul de televiziune ”Malcolm & Eddie”, dar și din comedia ”Undercover Brother”.

Artistul și-a început fulminanta carieră actoricească la începutul anilor 1990. Îndrăgostit de dans de la o vârstă fragedă și cu simt întreprinzător înnăscut, la doar 16 ani și-a deschis prima sală de dans în orasul său natal, Kansas, devenind un coregraf foarte apreciat. Verioșaara sa îi deschide drumul spre succes, urcându-l pe scena unui club local, unde a încântat publicul instantaneu cu umorul său debordant. Ne nesimțite, cele 3 minute pe care trebuia să le interpreteze s-au transformat în 45, apoi în show-uri întregi, turnee și roluri în filme, aducându-l în Top 100 comedianti ai tuturor timpurilor.

Eddie Griffin - DysFunktional Family

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=mXlYUpHCAqA]

Eddie a desfășurat în același timp și o importantă activitate muzicală, apărând pe albumele ”The Chronic” (1992) și ”Chronic 2001” (2001) ale cunoscutului rapper Dr. Dre, aceste materiale fiind premiate cu multiple discuri de platină. De asemenea, a participat la coloana sonora a producției DysFunktional Family (2003), alături de Snoop Dogg, Dr. Dre și Tupac.

Eddie Griffin va susține primul său show de stand-up comedy în România pe 14 noiembrie. Spectacolul, ce face parte din turneul ”Living Legend Tour”, va avea loc la Cinema Patria, cu începere de la ora 20.00. Accesul publicului se va face cu începere de la ora 19.00.

Prețuri bilete Eddie Griffin la Cinema Patria:

  • Categoria I - 250 RON
  • Categoria II (SUPLIMENTATE) – 200 RON
  • Categoria III - 150 RON

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Spectacole artistice vineri, 14 noiembrie 2014

Eddie Griffin

Loc
Cinema Patria

Trending