Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concerte de Crăciun Ștefan Bănică - Un nou spectacol pe 14 decembrie

Ca în fiecare an, concertele de Crăciun Ștefan Bănică anunțate inițial se dovedesc a fi insuficiente față de cererea mare care vine din partea publicului. Astfel, și în acest an, organizatorii concertelor Ștefan Bănică suplimentează numărul show-urilor și adaugă încă un spectacol de Crăciun pe data de 14 decembrie. Astfel, pe 12, 13 si 14 decembrie, de la ora 19.30, Ștefan Bănică își așteaptă fanii la Sala Palatului pentru a petrece împreună trei seri magice, de neuitat.

Publicat

pe

De 13 ani, publicul din România intră în atmosfera sărbătorilor de iarnă în pași de rock’n’roll, cu multă emoție și bună dizpoziție, împreună cu unul dintre cei mai iubiți și respectați artiști români: Ștefan Bănică.

Concertele Extraordinare de Crăciun marca Ștefan Bănică reprezintă o adevărată tradiție de 13 ani încoace și marchează, an de an, la Sala Palatului, intrarea în atmosfera magică a Crăciunului. Artistul pregătește pentru 12, 13 și 14 decembrie una dintre cele mai complexe și spectaculoase producții muzicale din România, un show impresionat, cântece pe care publicul le așteaptă de fiecare dată, dar și piese noi, care vor putea fi ascultate în premieră la concertele de Crăciun. Nu vor lipsi invitatii surpriză, care vor acoperi o paletă vastă de gusturi și genuri muzicale.

"Aștept să ne revedem la Sala Palatului, sa creăm, prin muzică, magia specifică Crăciunului și să trăim împreună momente de neuitat. Este anul 13 pentru concertele mele de Crăciun și consider că e un număr norocos", a declarat artistul.

În strânsă legătură cu show-urile sale de Crăciun, Ștefan Bănică desfăsoară pe pagina sa de facebook - Campania cu premii “13 cu noroc!”. Se împlinesc 13 ani de concerte de Crăciun și vor fi desemnați 13 câștigători norocoși. Regulamentul campaniei poate fi găsit pe pagina de facebook Stefan Banica Official. Câștigătorii îl vor întâlni pe Ștefan Bănică la Sala Palatului în luna decembrie, care le va înmâna premiile: tricouri și șepci personalizate, albume Ștefan Bănică, iar fotografiile și mesajele câștigătorilor vor fi promovate pe ecranele de la Sala Palatului înaintea începerii concertelor de Crăciun, vor rula video și vor fi astfel vizionate de mii de oameni în fiecare seară. În plus, cei 13 câștigători vor primi 13 invitații duble la concertele pe care Ștefan Bănică le va susține în luna martie 2015, dedicate Zilei Femeii, cu cele mai frumoase cântece de dragoste.

Ștefan Bănică își așteaptă fanii la Sala Palatului cu tradiționalele sale concerte de Crăciun pe 12, 13 și 14 decembrie 2014, ora 19:30, pentru al 13-lea an consecutiv. Seria acestor show-uri reprezintă o performanță unică a unui artist român, aceasta fiind cea mai longevivă și complexă producție muzicală din România.

Prețuri bilete la concertele de Crăciun ale lui Ștefan Bănică:

  • VIP – 150 de lei
  • Categoria I – 100 de lei
  • Categoria II – 60 de lei

Trending