Urmărește-ne în Social Media

Premii muzicale

Nicki Minaj va prezenta gala MTV Europe Music Awards (EMA) 2014

Gazda galei MTV Europe Music Awards (EMA) 2014 va fi Nicki Minaj. Evenimentul se va desfășura pe 9 noiembrie la Glasgow, până atunci fanii europeni având oportunitatea de a-și vota artiștii preferați din lista nominalizărilor.

Publicat

pe

Nicki Minaj, gazda galei MTV EMA 2014

"Sunt atât de entuziasmată să anunț că anul acesta nu doar că voi cânta la gala MTV EMA, ci voi avea și onoarea de a prezenta!!!! AAAAAHHHHHHH!!!!!!!!!!!", a scris Nicki Minaj pe pagina de Twitter.

Nicki Minaj s-a făcut remarcată și la gala MTV VMA 2014, în cadrul căreia a interpretat 3 piese: "Anaconda", "Bang Bang" (alături de Jessie J și Ariana Grande) și "She Came To Give It To You" (alături de Usher). Popularitatea artistei a crescut simțitor în ultimele luni, în acest context venind și propunerea de a fi gazda galei MTV Europe Music Awards 2014.

În paralel cu pregătirile pentru eveniment, competiția pentru trofeele MTV EMA 2014 este în plină desfășurare. Lista completă a nominalizărilor a fost făcută publică, fanii europeni din România având oportunitatea de a-și vota artiștii preferați pe pagina locală dedicată evenimentului -  http://ro.mtvema.com/voteaza.

Artiștii nominalizați la categoria Best Romanian Act pot fi votați până pe data de 22 octombrie, în ziua următoare fiind anunțat câștigătorul care pornește în cursa pentru Best Europe Est, ultima etapă înainte de calificarea în categoria MTV EMA Worldwide Act.

Artiștii care vor concura la categoria MTV EMA Best Romanian Act 2014 sunt:

  • Smiley cu piesa "Acasa";
  • Elena Gheorghe cu piesa "Pana Dimineata";
  • Andra cu piesa "Atata Timp Cat Ma Iubesti";
  • Maxim cu piesa "Sarutari Criminale";
  • Antonia cu piesa "Hurricane"

La nivel european, Katy Perry este artista care a reușit să strângă anul acesta cele mai multe nominalizări. Cântăreața care a fost de două ori gazda EMA și a câștigat 4 trofee, este în fruntea clasamentului cu 7 nominalizări. Urmează apoi Ariana Grande, aceasta intrând în cursa pentru 6 trofee EMA.

Printre artiștii care au primit mai multe nominalizări se numără: australienii de la 5 Seconds of Summer și Iggy Azalea, Pharrell Williams, canadianca Kiesza și britanicii Sam Smith și One Direction.

Artiștii nominalizați în categoriile europene pot fi votați până pe 8 noiembrie 2014.

Trending