Urmărește-ne în Social Media

JOINewArtist

Naomi Pilgrim, sunete călătoare în culori deschise - VIDEO

Naomi Pilgrim este unul dintre acei artiști pe care te ferești să-i încadrezi într-o anumită categorie. Nici pop, dar nici electro, soul în esență și totuși mai mult decât atât. Câte puțin din fiecare gen și ceva mai mult din propria esență, dată de viziunea și personalitatea sa. Născută în Suedia și cu rădăcini în Barbados din partea tatălui, Naomi Pilgrim compune piese ale căror sunete călătoresc peste oceane.

Publicat

pe

Naomi Pilgrim
Naomi Pilgrim

"La 14 ani mi-am dat seama că pot să cânt. Și-atunci m-am gândit că ar trebui să fac ceva în sensul ăsta. Să înregistrez ceva, orice."  - Naomi Pilgrim

Departe de a cânta ”orice”, Naomi Pilgrim este un artist cu o carieră promițătoare, ce pare să știe deja ce fel de muzică își dorește să compună. În mixul de sunete produs aparent cu naturalețe, Naomi strecoară influențe căpătate atât din familie, cât și cântând în turnee alături de artiști cu experiență precum Lykke Li și Agnes Carlsson.

"În perioada copilăriei, tatăl meu cânta într-o trupă reggae, iar mama asculta constant Sister Nancy și Jimmy Cliff. Bineînțeles, am în sânge și cultura muzicii suedeze, dar asta cred că se observă mai mult în mișcări. Nu e în muzica mea doar pentru a fi acolo. Dacă e prezentă în piesele mele, asta se întâmplă pe fondul influențelor, nu în mod intenționat."

Single-ul de debut, "No Gun", a fost lansat în noiembrie 2013, introducând audiența într-un univers muzical aparte, izvorât din imaginația artistei și a producătorului ei, Fredrik Okazaki.

Naomi Pilgrim - "No Gun"

 Naomi Pilgrim are o listă lungă de artiști pe care îi apreciază. Dintre cei menționați constant în interviuri îi amintim pe SadeLauryn Hill, Jill Scott și Otis Redding. Evident, și Lykke Li a contribuit la formarea și evoluția sa, Naomi având doar cuvinte de laudă la adresa artistei suedeze.

"A fost grozav turneul alături de ea (Lykke Li). Este o fată foarte ambițioasă. Cred că de la ea am învățat să fiu perseverentă și să pun multă pasiune în ceea ce fac."

Optimismul îi ghidează pașii mereu, Naomi împărtășind cu producătorul ei (care este și toboșar în trupa sa) aceeași filozofie de viață.

"(Eu și producătorul meu) Avem aceeași viziune despre viață. Trebuie să te menții mereu optimist, să înveți să jonglezi cu obstacolele și să nu-ți concentrezi atenția asupra lucrurilor negative. Totul se rezumă la felul în care joci cărțile pe care le ai: chiar dacă nu sunt ași pe linie, dacă le joci corect vei afla cât de fantastică este viața. Trebuie să îndrăznești să fii fericit și să acorzi atenție părților pozitive", a povestit Naomi Pilgrim pentru Interview Magazine.

Albumul de debut al lui Naomi Pilgrim se află încă în lucru, însă cei interesați să asculte mai mult îi vor găsi EP-ul "House of Dreams" pe Soundcloud. Primul disc din cariera artistei este programat pentru lansare anul viitor, materialul fiind produs și promovat de Cosmos Music Group.

Naomi Pilgrim - "It’s All Good"

Trending