Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Marilyn Manson a lansat o piesă nouă, "Third Day of a Seven Day Binge" - AUDIO

Marilyn Manson a lansat piesa "Third Day of a Seven Day Binge", primul single de pe noul său album de studio. Melodia este prefața celui de-al 10-lea disc Marilyn Manson, așteptat pe piață spre sfârșitul anului 2014.

Publicat

pe

Marilyn Manson
Marilyn Manson

"Third Day of a Seven Day Binge" deschide un nou capitol în discografia lui Marilyn Manson. Piesa ce încorporează influențe noi în sound-ul industrial metal al artistului este primul single extras de pe un album la care se lucrează de luni bune. În ianuarie 2014, Marilyn Manson anunța într-un interviu că discul este aproape finalizat. Cu toate acestea, "Third Day of a Seven Day Binge" a ajuns la urechile publicului 9 luni mai târziu, în octombrie, această întârziere fiind datorată, cel mai probabil, orelor suplimentare petrecute în studio pentru a revizui fiecare detaliu.

Într-un interviu acordat publicației NME în ianuarie, Marilyn Manson dezvăluia că noul său material discografic va fi unul "cinematic" și că va include influențe de old blues.

"E un volum de muncă considerabil și sunt pe cale să definitivez ceea ce am început. Albumul este foarte cinematic. Partea redneck a personalității mele este vizibilă în voce, sound-ul încorporând influențe de old blues și elemente de hard rock. Vreau să valorific părțile bune din trecut, în ce privește muzica și personalitatea mea. Nu e vorba aici despre a fi mereu iritat de ce se întâmplă în lume, ci despre realizarea faptului că cineva trebuie să agite un pic apele. Îmi place să fiu dezechilibrat, să fiu impredictibil. Îmi place să-i îngrijorez pe cei din jur când vine vorba despre lucrurile care se pot întâmpla atunci când intru într-un restaurant sau joc într-un film. Mereu așteaptă cu sufletul la gură gândindu-se <<Ce-o să mai facă de data asta pentru a distruge chestia aia?>>. Iar eu vin apoi calm și-mi fac treaba așa cum trebuie, în speranța că ceea ce s-a întâmplat va transmite ideea total opusă despre realitate."

Titlul noului album Marilyn Manson nu a fost încă dezvăluit, însă așteptarea fanilor se va încheia în curând. Discul va fi lansat pe piață anul acesta, până atunci piesa "Third Day of a Seven Day Binge" putând fi descărcată gratuit de pe site-ul oficial al artistului.

Marilyn Manson - "Third Day of a Seven Day Binge" - AUDIO

Trending