Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Single nou Imagine Dragons - "I Bet My Life" - AUDIO

Imagine Dragons a dezvăluit primul single de pe noul album al formației, la care se lucrează din aprilie. Piesa, disponibilă deja pe iTunes, se numește "I Bet My Life".

Publicat

pe

Imagine Dragons
Imagine Dragons

După un turneu de promovare a albumului de debutNight Visions” , material clasat pe primul loc în topul vânzărilor din SUA, Imagine Dragons a revenit în aprilie 2014 în studioul de înregistrări. Formația lucrează de atunci la cel de-al doilea disc, anunțând fanii pe Twitter că se simt foarte bine la pupitrul de mixaj.

Discul a prins între timp contur, formația dezvăluind recent primul single de pe acest nou material. Piesa se numește "I Bet My Life" și poate fi achiziționată deja de pe iTunes la prețul de 0.99 euro.

Titlul celui de-al doilea album Imagine Dragons nu a fost încă dezvăluit. Se știe, însă, că discul va fi lansat în februarie 2015, sub egida Interscope și KIDinaKORNER.

Imagine Dragons - "I Bet My Life" - AUDIO

În iunie 2014, Dan Reynolds, solistul Imagine Dragons, a primit premiul Hal David Starlight în cadrul galei Songwriters Hall of Fame de la New York. Distincția este acordată tinerilor muzicieni care au reușit să compună muzică de impact. În lista artiștilor care au primit acest premiu în anii anteriori se află și Rob Thomas, Alicia Keys, John Mayer, John Legend, John Rzeznik, Jason Mraz, Taylor Swift, Drake, Ne-Yo.

Imagine Dragons a compus anul acesta soundtrack-ul noului film din seria Transformers. Intitulată "Battle Cry", piesa a fost interpretată live în premieră în cadrul unui concert de proporții în Hong Kong, una dintre locațiile folosite pentru filmările peliculei. Inițiativa implicării trupei Imagine Dragons în acest proiect i-a aparținut regizorului Michael Bay, ce s-a declarat un fan al formației.

Comentează

Trending