Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Vocea României 2014, sezon 4 - Concurenții care au impresionat juriul în cea de-a 3-a emisiune

Cel de-al 4-lea sezon Vocea României a continuat pe 26 septembrie cu cel de-al 3-lea episod al emisiunii. Află cine sunt concurenții care au impresionat juriul la audițiile pe nevăzute și ce antrenori au avut cele mai iscusite discursuri. Lupta pentru formarea celei mai puternice echipe s-a dat între membrii noului juriu: Tudor Chirilă, Marius Moga, Smiley și Loredana.

Publicat

pe

Vocea României 2014
Vocea României 2014

Cei mai buni concurenți din cea de-a 3-a emisiune Vocea României 2014, sezon 4:

Vocea României 2014 a intrat pe făgașul competiției pentru cel mai bun concurent, membrii juriului făcând apel la orice tip de argumente pentru a-și forma cea mai puternică echipă . În cel de-al 3-lea episod al emisiunii, difuzat pe 26 septembrie, 9 concurenți au reușit să se califice în etapa următoare, o parte dintre ei fiind deja cunoscuți publicului larg.

Vocea României 2014 - Cel de-al 3-lea episod din sezonul 4

Vocea României 2014 - Cel de-al 3-lea episod din sezonul 4

1. Aliona Munteanu (Aliona Moon)

Aliona Munteanu are 25 de ani și a reprezentat Republica Moldova la Eurovision 2013. Nu își mai amintește exact când a început să cânte, dar știe cu certitudine că mama sa i-a insuflat această pasiune. ”Dacă aveam posibilități materiale mai mari, cu siguranță eram mai cunoscută”, a mărturisit Aliona înainte de audiții, fiind convinsă că promovarea este extrem de importantă pentru orice artist. Părinții au încurajat-o mereu să-și urmeze visul, făcând adeseori sacrificii pentru a-i asigura condițiile necesare unei cariere de succes. La Vocea României a interpretat ”Halo”, unul dintre hiturile lui Beyonce, impresionându-i pe Smiley și Marius Moga. ”Mamă, ce mi-a plăcut (...) Cred că am putea face lucruri senzaționale împreună”, a exclamat Smiley, propunându-i apoi o mulțime de proiecte ce ar putea să o ajute să avanseze în carieră. Marius Moga a fost ceva mai reținut în aprecieri, zâmbetul lui Smiley convingând-o pe Aliona să se alăture echipei lui.

2. Fabian Sasu (ex-Voodoo)

Pentru ca și telespectatorii să aibă parte de o experiență similară antrenorilor, ce ne îi pot vedea pe concurenți, Fabian Sasu a interpretat "No woman, no cry", a lui Bob Marley, de după o cortină. Timbrul artistului s-a mulat foarte bine pe ritmurile reggae, incitând curiozitatea antrenorilor Marius Moga, Tudor Chirilă și Smiley. "Aoleu! Ești nebun, e Bob Marley aici", a exclamat Marius Moga, primul care a tras cu ochiul după cortină. "E un Bob Marley mai tânăr", a continuat Moga, la insistențele colegilor de a-l descrie pe misteriosul concurent. În cele din urmă, cortina a fost ridicată, Fabian având ocazia de a se prezenta. Artistul s-a născut în România, tatăl lui fiind din Liberia. În prezent, acesta cântă muzică reggae cu trupa sa, acesta fiind stilul pe care îl simte cel mai aproape de inima lui. "Emisia ta pe piesa asta a fost mănușă", a apreciat Marius Moga, Smiley spunându-i că are o echipă extrem de variată, în care și-ar găsi cu siguranță locul. În cele din urmă, Fabian l-a ales ca antrenor pe Smiley.

3. Florentina Mihai

Are 22 de ani și este studentă la medicină dentară în anul 4. ”Bineînțeles că am ales această meserie pentru că îți asigură un viitor, dar muzica este prima dragoste și prima dragoste nu se uită niciodată. Medicina vindecă trupul, iar muzica vindecă sufletul”, a mărturisit Florentina înainte de a urca pe scenă.  Pentru audițiile pe nevăzute, tânăra artistă a ales o interpretare în stil reggae a melodiei "Set fire to the rain" (Adele) și a reușit să întoarcă 3 scaune. După un schimb acid de argumente între Moga și Chirilă, Florentina a dorit să fie ”pe barba ei” și l-a ales pe Marius.

4. Tiberiu Albu Gherasim

A început să cânte de la 4 ani, cel mai mare susținător al său fiind tatăl lui. La primele competiții la care a participat a cântat muzică populară, în timp gusturile sale diversificându-se. În prezent, Tiberiu cântă rock într-o trupă pe care a format-o în Timișoara. Colegii de formație spun despre el că este căpos, dar totodată un om cu mult bun simț și muncitor. ”Sper să pot să trăiesc din asta (muzică). Să fie acel lucru pe care să îl pot numi job”, a spus Tiberiu înainte de audiții. Tânărul în vârstă de 22 de ani a interpretat ”I love rock and roll”, făcându-i pe antrenori să cânte și să danseze pe parcursul întregii prestații. Cei 4 jurați s-au întors în ultima clipă, compensând pentru reacția întârziată printr-o luptă aprigă: prin argumente pop, rock și culinare. Deși Tudor Chirilă părea antrenorul perfect pentru genul muzical preferat de Tiberiu, acesta l-a ales în final pe Smiley, care l-a îndemnat să nu-și restrângă orizonturile.

5. Maria Constantin

Maria Constantin are 27 de ani și a fost olimpică pe țară la flaut. În prezent este studentă la Conservatorul din București, secția canto clasic. O altă pasiune a sa este modelingul, pozând o perioadă pentru o casă de modă din Târgu Jiu. Cea mai importantă sursă motivațională a sa este copilul ei de 4 ani, ce a rămas după divorț cu fostul soț. ”Atunci când cânt mă gândesc la el, că trebuie să reușesc pentru el”, a mărturisit Maria. Pentru audițiile de la Vocea României a ales o ținută în stil Marilyn Monroe, ce i-a fost sugerată de actualul partener de viață, Marcel. Pe partea muzicală nu a imitat-o însă pe Marilyn, ci a interpretat muzică populară, cu un twist personal. Cei 3 burlaci din juriu au oferit argumente care mai de care mai interesante, Maria alegând în final să meargă cu Marius Moga, antrenorul cu cel mai scurt și eficient discurs.

6. Vescu Angela

Are 20 de ani și este din Republica Moldova. Studiază la facultatea de actorie, este în București de 2 ani, reușind cu greu să se acomodeze cu lipsa prietenilor și a familiei. Consideră că ideea audițiilor pe nevăzute este un atu, având șansa de a se face remarcată doar prin vocea sa. Vrea să ajungă să aibă un nume important în industria muzicală pentru a-și putea asigura un viitor prosper și pentru a-și putea întemeia o familie. La audiții a interpretat impecabil o piesă dificilă, ”Caruso”, impresionând-o pe Loredana. Mă bucur că m-am întors. Ai o voce foarte sensibilă, i-a spus Lori, apreciind timbrul tinerei artiste.

7. Elena Javelea

O altă concurentă din Republica Moldova ce și-a încercat norocul la Vocea României a fost Elena Javelea. Tânăra în vârstă de 23 de ani și este studentă la Conservatorul din Chișinău. Atipic contextelor uzuale, Elena ar fi dorit să urmeze o carieră în economie, părinții fiind cei care au îndemnat-o să ia calea muzicii. ”Nu degeaba ai învățat 7 ani vioară și 3 ani cor”, i-au spus aceștia, fiind convinși că Elena are talentul necesar unei cariere în domeniul muzicii. Deși a avut câteva apariții la posturile de TV din Moldova și a fost comparată adeseori cu Angelina Jolie, nu a reușit să-și formeze încă un nume în această industrie. Elena crede că Vocea României ar putea fi rampa de lansare de care avea nevoie pentru a face un pas înainte, pentru audițiile pe nevăzute pregătind o interpretare senzuală a piesei ”You Can Leave Your Heat On”. Tudor Chirilă s-a întors chiar în prima parte a interpretării, fiind încântat să o primească în echipa lui.

8. Florian Rus

Are 25 de ani, nu are studii muzicale, dar își dorește să profeseze în acest domeniu. Are un spirit autodidact, învățând să cânte singur la pian și la chitară. ”Așa se vede talentul pur și nelucrat”, este de părere Florian, care a moștenit pasiunea pentru muzică de la tatăl său, Mircea Rusu. Anul acesta, Florian participă pentru a 2-a oară la preselecții, la prima participare fiind respins. Pentru audițiile pe nevăzute a interpretat o melodie din repertoriul lui Bruno Mars, ”Locked Out of Heaven”. Pentru a-l atrage în echipele lor, au ținut discursuri Marius Moga și Smiley, Florian optând în final pentru Marius Moga.

9. Anca Elena Petcu

S-a lansat pe piață cu proiectul "Mamasita", ce a constat în realizarea a 3 videoclipuri pe parcursul a 3 ani. ”Pentru că am urmărit Vocea României, știu că există o anumită prejudecată. Ai clip, ai piesă, ai fost pe radio, ce cauți aici?”, a declarat Anca, considerând că această expunere o va dezavantaja în concurs. Cu toate acestea, Anca a venit la Vocea României în speranța că oamenii vor fi interesați să-i descopere o nouă latură artistică. Pentru audiții, Anca a pregătit o reinterpretare a hitului lui Michael Jackson, ”Dirty Diana”. ”Te doresc la mine în echipă”, i-a spus Tudor Chirilă, chiar dacă nu știa că Anca a avut câteva piese pe radio. Deși Loredana i-a propus o abordare de tip ”girl power”, Anca l-a ales ca antrenor pe Tudor Chirilă pentru că el a scris o carte care îi place foarte mult.

Echipe Vocea României 2014, sezon 4:

  • Tudor Chirilă: 
    • Oana Iulia Ferchiu
    • Ivana Farc
    • Ana Maria Andrei
    • Petra Acker
    • Elena Javelea
    • Anca Elena Petcu
  • Loredana
    • Florin Răduță
    • Iulia Băcilă
    • Valentin Uzun Ion
    • Lucian Colareza
    • Vescu Angela
  • Smiley:
    • Ana Maria Georgescu
    • Alin Gheorghisan
    • Eugen Mircea Graur
    • Vladimir Pocorschi
    • Gabriela Maria Simandi
    • Aliona Munteanu
    • Fabian Sasu
    • Tiberiu Albu Gherasim
  • Marius Moga:
    • Alexandru Bunghez
    • Marina Gregoriana Velle
    • Ioan Bigea
    • Alexandra Bărăceanu
    • Florentina Mihai
    • Maria Constantin

Următorul episod al audițiilor pe nevăzute de la Vocea României va fi difuzat vineri, 3 octombrie, de la 20:30.

Comentează

Concerte & turnee

Smiley te invită în SmileyVerse, un concert multisenzorial, la Arenele Romane

Vara aceasta, Smiley își va plimba fanii prin SmileyVerse, un concept de show profund și interactiv. Evenimentul va avea loc pe 1 iunie, la Arenele Romane din București.

Publicat

pe

Smiley
Smiley │ FOTO: Smiley

Smiley își cântă Universul în toate trăirile, culorile și ritmurile care-l compun, într-un concert de neratat. Denumit anul acesta SmileyVerse, cel mai mare și impresionant concert din an pentru Smiley, va avea loc, conform tradiției din ultimii ani, pe 1 iunie, de data aceasta la Arenele Romane, alături de invitați-surpriză, și își propune să fie o experiență multisenzorială pentru fiecare spectator în parte.

Smiley oferă publicului său odată cu biletul la show și accesul în SmileyVerse, o dimensiune complet nouă, creată după chipul și asemănarea visurilor lui, dar și ale celor care-l ascultă, un univers în care emoțiile oferite de muzică, dans și show se împletesc cu revelațiile aduse de tehnologie și lumea digitală.

"Va fi ceva spectaculos și extrem de interesant de la concept până la show-ul complet de pe scenă. Universul meu transformat în show va deschide universul interior al fiecărui om care va fi alături de mine acolo, într-o energie unică pe care abia aștept să o simțim. Anul acesta concertul meu este SmileyVerse pentru că fix asta simțim cu toții pe parcursul unui concert complet, că ne teleportăm într-un univers pe care îl deschidem fiecare suflet prezent în parte, îl cântăm, îl trăim, în dansăm și îl descifrăm noi toți, cei care suntem acolo. O dimensiune a binelui, a muzicii, a emoțiilor și a descătușării de tot ce simțim", a transmis Smiley.

Piese nou lansate, dar și legendare, colaborări muzicale imprevizibile, momente artistice mult așteptate, dar și altele surprinzătoare, inserții tehnologice impresionante, interacțiune cu fiecare om din sală la cele mai profunde niveluri, totul desfășurat și trăit live, pe scena și în sala Arenelor Romane ca într-un univers irepetabil.

"Așadar, am intrat în perioada aceea supremă din an, când pregătim concertul pe care îl așteptăm din iunie în iunie. Întotdeauna am spus că pentru mine întâlnirea cu publicul la concertul acesta reprezintă o trăire maximă, o plimbare de la muzică, râs, plâns, bucurie, energie, dans, trecut, viitor, reîntâlnirea cu cei mai dragi colegi de scenă, cu toți ai mei apropiați, conectarea cu publicul care-mi ascultă muzica și care-mi oferă atat de mult pe parcursul acelor ore", a adăugat Smiley.

Prețuri bilete SmileyVerse la Arenele Romane

  • Biletele de acces se găsesc online, la prețuri ce pornesc de la 101 lei. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.
Citește în continuare

Concerte & turnee

Ei sunt invitații speciali care urcă pe scena concertului "Sufrageria Irinei"

Pe 13 martie, Sala Palatului va vibra sub acordurile magice ale concertului Sufrageria Irinei. Irina Rimes va fi înconjurată de o pleiadă de invitați speciali, cu piese deja cunoscute, dar și cu muzică nouă.

Publicat

pe

"Sufrageria Irinei" la Sala Palatului
"Sufrageria Irinei" la Sala Palatului │ FOTO: Artwork de Alina Cotișel

Printre invitați se numără câțiva dintre cei mai iubiți și talentați artiști din România: Andra, cu farmecul său inconfundabil și hituri care au cucerit inimile publicului, Tudor Chirilă, cu versurile sale ce ating corzile sensibile ale sufletului, Damian Drăghici, maestrul muzicii lăutărești și nu numai, legendarul Mircea Baniciu, Dora Gaitanovici și Vlad Musta, proaspete talente ale industriei muzicale. Mai mult decât atât, Irina a promis și un invitat foarte special, dar care va rămâne surpriză.

Alături de Irina, vor urca pe scenă: Andrei Comaroni - chitară, Cristi Comaroni - chitară, Bubu Cernea - tobe, Radu Taca - bass, Tudor Amarandei - clape, Șerban Ilicevici - sunet.

Se anunță o seară în care muzica va uni suflete și va crea amintiri de neuitat. Cu siguranță, acești artiști talentați vor aduce o energie aparte și vor completa atmosfera deja incendiară creată de Irina Rimes. Este un eveniment pe care fanii muzicii românești nu îl vor uita prea curând și care promite să fie o adevărată petrecere muzicală.

Irina Rimes este unul dintre artiştii emblematici ai industriei muzicale actuale din România, care şi-a pus amprenta asupra publicului, topurilor radio şi TV prin stilul unic de interpretare, piese statement, peste 340 de show-uri live intense şi pline de emoţie și peste 450 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Citește în continuare

Concerte & turnee

Tudor Chirilă este musafir în "Sufrageria Irinei", un concept muzical pe care Irina Rimes îl aduce la Sala Palatului

Pe 13 martie, Irina Rimes va susține un concert de neratat, unde fanii săi, și nu numai, sunt invitați să asculte cele mai apreciate piese din repertoriul său. "Sufrageria Irinei" se va bucura și de prezența unor invitați speciali, cum este Tudor Chirilă.

Publicat

pe

Tudor Chirilă și Irina Rimes
Tudor Chirilă și Irina Rimes │ FOTO: capturi YouTube

Mai sunt doar câteva zile până la "Sufrageria Irinei", concertul pe care artista îl va susține la Sala Palatului din București. Irina a păstrat legătura cu fanii săi legat de acest eveniment, cel mai recent demers în acest sens fiind un clip video în care oferea indicii despre un invitat special.

"E înalt. Are ** ani și poartă tricou alb. Suntem în beef (n.r. ciondăneală) constant. Îi plac femeile în tricou alb și n-are chef mereu."

Prin această "ghicitoare", Irina Rimes a făcut trimitere la câteva piese din repertoriul lui Chirilă / Vama Veche - "18 ani", "Fata în boxeri și tricoul alb" și "Nu am chef azi". Fanii și-au dat imediat seama despre ce artist este vorba și au înștiințat-o pe Irina în comentarii.

După câteva ore, cântăreața a confirmat prezența lui Tudor Chirilă în concertul de la Sala Palatului cu un clip din culisele evenimentului, de la repetiții.

Mai mult, începând cu 28 martie, Irina Rimes va transforma România în scena și locul ei de joacă. Muzica emoționantă, atmosfera plină de bucurie și profunzimea versurilor artistei vor fi prezente în fiecare colț, deoarece artista va pleca într-un turneu oficial "Sufrageria Irinei".

Irina Rimes este unul dintre artiştii emblematici ai industriei muzicale actuale din România, care şi-a pus amprenta asupra publicului, topurilor radio şi TV prin stilul unic de interpretare, piese statement, peste 340 de show-uri live intense şi pline de emoţie și peste 450 de milioane de vizualizări pe YouTube.

"Despre el", "Cosmos", "Pastila" și "ACASĂ" sunt cele patru albume compuse de Irina care includ hituri precum "Visele", "Ce s-a întâmplat cu noi", "Iubirea noastră mută", "Bandana", "Bolnavi amândoi", "Nu ştii tu să fii bărbat", iar colaborările cu artişti precum Guess Who, Carla's Dreams, The Motans, INNA, Grasu XXL, Bruja sau Cris Cab, dar şi piesele compuse pentru Andra, Antonia, Nicole Cherry, confirmă versatilitatea sa.

În 2023, Irina și-a încântat audiența cu piese precum "Neiubita ta", "Flori de mai", "Changer", "Gelos", dar și colaborarea cu Theo Rose pentru "Stinge Luminile", extrasă de pe soundtrack-ul filmului "Miami Bici 2".

Citește în continuare

Trending