Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Vescan și Doddy - "Le știu (pe astea ca tine)" - AUDIO

Vescan și Doddy au colaborat pentru noul single "Le știu (pe astea ca tine)", o satiră despre obiceiurile "pitzipoancelor" și "prințeselor". Piesa poate fi ascultată în articol.

Publicat

pe

Vescan cu Doddy - Le știu (pe astea ca tine)
Vescan cu Doddy - Le știu (pe astea ca tine)

După ce single-urile Doddy feat. Lora - "Bine Mersi" și Mellina feat. Vescan - "Poza de Album" au depășit fiecare pragul de 10 milioane de vizualizări în timp record, cei doi artiști și casa lor de discuri, MusicExpertCompany, au decis să ofere fanilor o piesă cadou, drept mulțumire pentru susținerea din ultimii ani.

Piesa se numeste "Le știu (pe astea ca tine)" și este o satiră despre obiceiurile "pitzipoancelor" și "printeselor", pusă în versuri într-o manieră umoristică. Textul melodiei este semnat de Vescan și Doddy, iar muzica de către Dorian Oswin de la Mango Records Studio.

"Bine Mersi" și "Poza de Album" sunt în acest moment în Top 10 difuzări Radio/TV, numără aproape 11 milioane de views pe YouTube și vibrează pe scenele cluburilor din toată țara, pozitionându-i pe Vescan si Doddy în fruntea celor mai difuzați artisti pe Radio și TV.

Vescan și Doddy - "Le știu" (pe astea ca tine) - AUDIO

Vescan a debutat în 2006, atunci făcând parte din trupa hip-hop Re’Vers, unde l-a avut coleg pe Marius Chioreanu (cunoscut sub numele de Masteru’). În același an a lansat primul EP din carieră - "Invață, zâmbește, trăiește". Doi ani mai târziu, trupa s-a destrămat, Vescan continuându-și cariera prin lansarea primului album solo, "Dansez cu pozele vechi". Au urmat colaborări cu Camuflaj, Anda Dimitriu, Daniel Nicula, Fely, Mr. Levy, Cumicu, DJ Maka, DJ Twist, în 2013 intrând în echipa MusicExpertCompany.

Comentează

Trending