Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

The Original Schoenbrunn Palace Orchestra, într-un spectacol regal la Sala Palatului

Schoenbrunn Palace Orchestra - una din cele mai prestigioase orchestre simfonice din lume, alături de Wienner Hof Ballet, format din Eva & Michael Moza - vor susține un spectacol regal la București. Evenimentul va avea loc pe data de 5 decembrie 2014, la Sala Palatului.

Publicat

pe

Schloss Schönbrunn Orchester

Iubitorii muzicii simfonice și mai ales cei ai lui Johann Strauss vor avea prilejul de a întâmpina sărbătorile de iarnă într-o manieră clasică, prin eleganța muzicală a secolelor XVIII- XIX alături de celebra orchestră de la Viena, Schoenbrunn Palace Orchestra.

Formată din Maestro Guido Mancusi (dirijor), Elisabeth Pratscher (soprană) și Rafael Fingerlos (bariton), orchestra este renumită la nivel internațional pentru maniera în care transpune muzical era imperială plină de farmec a Vienei. În spate se află o tradiție îndelungată de lucru alături de cântăreți de operetă și dansatori de balet. Orchestra a fost fondată în 1997, efectivul instrumental asigurând reprezentațiile la Opera din Viena și la festivalurile din Salzburg.

Soprana Elisabeth Pratscher

Soprana Elisabeth Pratscher

În plus, Schoenbrunn Palace Orchestra se distinge prin unicitatea sunetului, prezența scenică și aspect vestimentar impecabile. Muzicienii implicați sunt devotați muzicii de curte vieneze, mai ales valsurilor lui Johann Strauss, dar și lucrărilor muzicale ale geniului Wolfgang Amadeus Mozart., Joseph Haydn sau Franz Schubert .

Concertele desfășurate de celebra orchestră vieneză au loc în Orangeria Schoenbrunn, un spațiu artistic unic, cu o bogată istorie muzicală ce s-a transformat în timp într-o renumită locație pentru evenimente culturale. Schoenbrunn Palace Orchestra realizează turnee și la nivel internațional, atât în Europa, cât și peste ocean, fiind primită cu entuziasm în Suedia, Finlanda, Danemarca, Germania, Elveția, Italia, România, Olanda, Spania, Japonia, China, Croatia si Rusia. Fiecare spectacol este special, orchestra cu bucurie luând în considerare și cererile de muzică individuale, care pot fi personalizate pentru orice eveniment sau ocazie.

Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna - The Blue Danube Waltz

Schoenbrunn Palace Orchestra, alături de  Wienner Hof Ballet format din Eva & Michael Moza, vor susține, așadar, un spectacol regal la Sala Palatului din București pe data de 5 decembrie. Evenimentul este oferit de Christian Raetscher prin German Quality Entertainment, cu sprijinul ImTech Technology si AutoSchunn.

Prețuri bilete pentru spectacolul Schoenbrunn Palace Orchestra la Sala Palatului:

  • Categoria VIP – 500 RON (care include meet & greet cu artistii)
  • Categoaria I - 300 RON
  • Categoria II - 200 RON
  • Categoria III - 100 RON

Trending