Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Sandra înaintea concertului de la București: "Voi cânta toate hiturile"

Sandra a transmis un mesaj fanilor din România înaintea concertului pe care îl va susține la București. Artista, denumită în anii 1980 și 1990 „regina muzicii pop -dance”, a pregătit pentru show-ul de pe 2 decembrie un setlist ce va include toate hiturile sale.

Publicat

pe

Sandra
Sandra

Cu peste 30 milioane albume vândute, Sandra revine în București alături de grupul său de muzicieni (selectați din întreaga lume) într-un concert de 90 de minute în seria de spectacole ORIGINAL LEGENDS IN CONCERT. Înaintea concertului pe care îl va susține în această iarnă la Sala Palatului, Sandra a transmis un mesaj publicului din România.

 "Dragii mei prieteni, mă simt foarte bine! Acum sunt în vacanță în Ibiza. Pentru frumoasa reîntâlnire cu voi am să vă interpretez cu bucurie toate hiturile și cele mai îndrăgite piese de pe ultimele albume. Abia aștept să ne vedem pe data de 2 decembrie 2014, în București. Vă sărut pe toți !" - Sandra

O selecție a succeselor din întreaga sa carieră va fi prezentată de SANDRA & BAND la Sala Palatului din București în concertul din 2 decembrie de la Sala Palatului, eveniment ce va începe de la ora 20.00. Accesul publicului va fi posibil începând cu ora 19.00.

Biletele sunt deja puse în vânzare la următoarele prețuri:

  • Categoria VIP - 500 lei (include meet & greet cu artistii)
  • Categoria I - 300 lei
  • Categoria II – 200 lei
  • Categoria III - 100 lei

Sandra Ann Lauer (numele de scena: SANDRA) a fost numită de foarte multe ori „regina muzicii pop -dance” a anilor 1980 și 1990. Renumele i-a fost adus nu doar de succesul (mai ales) european pe care l-au cunoscut piesele compuse si produse de fostul ei soț, românul Michael Crețu (I’ll Never Be / Maria Magdalena / In the Heat of the Night / Everlasting Love / Secret Land / Hiroshima / Don’t Be Aggressive ), dar și de reacția pozitivă a presei la albumele ”Into a Secret Land” (1988) și „Close to Seven„ (1992).

Sandra - Hits Collection

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte marți, 2 decembrie 2014

SANDRA

Loc
Sala Palatului

Trending