Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Pink, proiect folk rock alături de Dallas Green - "You and Me" - LYRIC VIDEO

De la pop la acustic folk și blues rock e doar un pas atunci când Pink se implică emoțional într-un proiect de suflet. Alături de Dallas Green, chitarist și vocalist canadian ce compune muzică sub pseudonimul City and Colour, vocea caldă a lui Pink își găsește loc pe o nouă nișă. Proiectul celor doi se numește You+Me, iar albumul, deja finalizat, este intitulat "rose ave.". În articol puteți asculta primul single, "You and Me".

Publicat

pe

Pink și Dallas Green, membrii noului poiect You + Me
Pink și Dallas Green, membrii noului poiect You + Me

Pink sau Alicia Moore, pe numele real, nu a ținut niciodată cont de etichetele industriei atunci când a venit vorba de încadrarea într-un gen muzical. Chiar dacă majoritatea pieselor sale sunt pop, Alicia a fost întotdeauna mai mult decât un star pop. Melodiile sale au avut mereu mesaje puternice de promovat, emoțiile fiind exprimate liber, în ton cu realitățile din viața personală a artistei.

Noul proiect You+Me este o dovadă în plus că Pink iubește provocările și că își ascultă inima atunci când simte o legătură puternică. Artista l-a întâlnit recent pe Dallas Green și a hotărât să colaboreze cu acesta datorită conexiunii ce a luat naștere aproape instantaneu.

"Cei doi s-au întâlnit prin intermediul soțului Aliciei, Carey Hart, și au simțit imediat o conexiune din punct de vedere muzical și emoțional. Alicia l-a invitat pe Dallas în Los Angeles pentru a scrie o piesă sau două împreună și la finalul unei săptămâni aveau deja 8 melodii. Așa că au hotărât să termine ceea ce au început și să lanseze un album", a transmis casa de discuri RCA într-un comunicat oficial.

You + Me - ”rose ave.” (copertă album)

You + Me - ”rose ave.” (copertă album)

Canadianul Dallas Green compune din 2004 muzică folk și blues rock sub pseudonimul City and Colour. Artistul are pe piață 4 albume de studio, dintre care ultimele două au debutat pe prima poziție în topul discurilor din Canada.

Primul album lansat de Alicia Moore și Dallas Green a.k.a You+Me se numește "rose ave." și va fi lansat pe 14 octombrie 2014 sub egida RCA Records. Discul include 10 piese, prima dezvăluită fiind "You and Me".

Tracklist "rose ave."- You+Me (Alicia Moore și Dallas Green):

  1. Capsized
  2. From a Closet In Norway (Oslo Blues)
  3. Gently
  4. Love Gone Wrong
  5. You and Me | Alecia Moore, Dallas Green
  6. Unbeliever
  7. Second Guess
  8. Break the Cycle
  9. Open Door
  10. No Ordinary Love

You+Me - "You and Me" - LYRIC VIDEO

Trending