Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Jack White pentru prima oară în România

Jack White va concerta în premieră în România pe 9 noiembrie 2014, în Pavilionul Central de la Romexpo. Muzicianul cu 8 premii Grammy în palmares va promova în cadrul concertului de la București ultimul său album, "Lazaretto".

Publicat

pe

Jack White, concert în România
Jack White, concert în România

Cu un renume câștigat atât în perioada The White Stripes, cât și ca artist solo, nonconformistul Jack White s-a remarcat atât pe partea de compoziție, cât și pe cea de interpretare. Revista Rolling Stone l-a plasat pe locul 17 în topul Celor mai buni chitariști ai tuturor timpurilor, muzicianul fiind fără îndoială un nume de referință al muzicii rock, alternative și blues.

Anul acesta, Jack White va ajunge pentru prima oară în România. Evenimentul va avea loc pe 9 noiembrie 2014 în Pavilionul Central de la Romexpo, București. Pentru acest concert este disponibil un număr limitat de bilete, data oficială de punere în vânzare fiind vineri, 19 septembrie.

Prețuri bilete concert Jack White în România:

  • Biletele First-on-the-scene (primele 1000) la normal circle sunt disponibile la prețul promoțional de 130 de lei
  • cele la categoria golden circle (primele 500) se pot achizitiona la pretul promotional de 215 lei.
  • După epuizarea promoției First-on-the-scene, prețul final în categoria normal va fi de 157 de lei, iar la golden circle de 252 de lei.
  • Biletele VIP (cu loc) sunt disponibile la pretul de 360 de lei.

Concertul Jack White în România este organizat de Phoenix Entertainment și recomandat de Rock FM și InfoMusic.ro.

Jack White - "Lazaretto"

Jack White a debutat ca artist solo cu albumul “Blunderbuss”, apărut în 2012. Discul a ajuns în fruntea topului Billboard cu peste 138.000 de copii vândute doar în prima săptămână de la lansare. Pentru acest material, muzicianul a primit şi o nominalizare la categoria “Albumul Anului” în cadrul premiilor Grammy din 2013.

Noul album "Lazaretto", promovat în cadrul acestui turneu, este cel de-al doilea material al artistului ce debutează pe prima poziție în topul Billboard 200. Majoritatea pieselor de pe noul album au ca inspirație scurte narațiuni și piese de teatru scrise de Jack White când avea doar 19 ani. În lucru au fost în jur de 20 - 25 de piese, al căror sound îmbină diferite stiluri muzicale, în ton cu personalitatea muzicianului.

"Pe album se regăsesc, fără dubiu, mai multe stiluri muzicale. La fel ca și în cazul albumului “Blunderbuss”, vorbim despre o fuziune. Nu-mi aleg un stil pentru a compune o piesă. Scriu pur și simplu ce ”iese din mine” și genul muzical e cel care vine de la sine, mai târziu evoluând în ceva concret", a povestit Jack White într-un interviu acordat revistei Rolling Stone.

"Lazaretto" a primit review-uri foarte bune din partea criticilor de profil, Stephen M. Deusner de la Pitchfork Media considerând că este cel mai bun material al artistului de până acum.

""Lazaretto" face ca toate celelalte proiecte ale sale de până acum să pară sfrijite. Acesta este cel mai dens, plin și nebunesc material al lui White."

Recent, Jack White a lansat videoclipul "Would You Fight For My Love?", pentru care a colaborat cu regizorul Robert Hales. Piesa extrasă de pe albumul "Lazaretto" este considerată una dintre bijuteriile noului disc al artistului american.

Jack White - "Would You Fight For My Love?"

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte duminică, 9 noiembrie 2014

Jack White

Loc
Romexpo

Trending