Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Maroon 5 - "Animals" - LYRIC VIDEO

Maroon 5 continuă promovarea albumului "V" prin lansarea unui lyric video pentru noul single "Animals". Piesa este compusă de Adam Levine împreună cu Shellback și Levin.

Publicat

pe

Maroon 5 - Animals (single artwork)Maroon 5 - Animals (single artwork)
Maroon 5 - Animals (single artwork)Maroon 5 - Animals (single artwork)

După "Maps", piesa ce amintea pe alocuri de Sting, și single-ul "It Was Always You", Maroon 5 lansează un nou single, intitulat "Animals". Piesa este inclusă în ultimul spot publicitar al campaniei Kia Soul EV Hamster, ce va avea premiera în cadrul galei premiiilor MTV VMA de pe 24 august 2014.

"V" a fost înregistrat în Los Angeles și produs de Max Martin, Benny Blanco, Ryan Tedder de la OneRepublic, Shellback și Sam Martin. Trupa a lucrat aproximativ un an pentru noul album, în proces fiind implicați atât membrii stabili ai formației - Adam Levine, James Valentine, Mickey Madden, Matt Flynn, PJ Morton - cât și clăparul Jesse Carmichael, membru Maroon 5  ce a luat o pauză în perioada înregistrării materialului "Overexposed".

Tracklist - V - Maroon 5:

  1.  'Maps
  2. 'Animals'
  3. 'It Was Always You'
  4. 'Unkiss Me'
  5. 'Sugar'
  6. 'Leaving California'
  7. 'In Your Pocket'
  8. 'New Love'
  9. 'Coming Back for You'
  10. 'Feelings'
  11. 'My Heart Is Open' ft. Gwen Stefani

B-sides

  1. 'ShootLove'
  2. 'Sex and Candy'
  3. 'Lost Stars'

Piesa "My Heart Is Open", ce marchează prima colaborare a trupei cu Gwen Stefani, a fost compusă de Sia Furler. Featuring-ul cu solista No Doubt se află, cel mai probabil, pe lista pieselor preferate ale lui Adam Levine, ce nu se poate opri din a face declarații măgulitoare la adresa artistei.

"E foarte cool că o avem pe Gwen Stefani pe acest album. Iar Adam nu se poate opri din a spune tuturor cât de tare e Gwen Stefani ca persoană. De multe ori, când îți întâlnești idolii, se întâmplă să fii dezamăgit. Însă în cazul lui Gwen, a fost exact invers," a povestit chitaristul Maroon 5, James Valentine.

Maroon 5 - "Animals" - LYRIC VIDEO

Trending