Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Leonard Cohen - "Almost Like the Blues", gânduri în surdină - AUDIO

Leonard Cohen a dezvăluit prima piesă de pe noul album "Popular Problems". Noul single se numește "Almost Like the Blues" și poate fi ascultat în articol.

Publicat

pe

Leonard Cohen in concert la Bucuresti - Piata Constitutiei, 2012
Leonard Cohen in concert la Bucuresti - Piata Constitutiei, 2012

Pensionarea nu este o opțiune pentru Leonard Cohen nici măcar în apropierea vârstei de 80 de ani. Pe 23 septembrie 2014, artistul va lansa un nou album intitulat "Popular Problems". Materialul este produs de Patrick Leonard și compus integral din compoziții noi.

Data lansării acestui nou disc nu a fost aleasă întâmplător. Pe 22 septembrie, respectiv cu o zi înainte de apariția pe piață a albumului, Leonard Cohen va sărbători împlinirea vârstei de 80 de ani, discul fiind astfel unul aniversar.

"Încă o dată, Leonard Cohen a depășit barierele industriei muzicale prin creativitatea sa. Aceste 9 piese sunt sublime, toate având spiritul unicității. Suntem încântați și onorați să celebrăm acest album aniversar alături de el", a declarat directorul casei de discuri Columbia Records, Rob Stringer.

Tracklist "Popular Problems" - Leonard Cohen

  1. "Slow"
  2. "Almost Like The Blues"
  3. "Samson In New Orleans"
  4. "A Street"
  5. "Did I Ever Love You"
  6. "My Oh My"
  7. "Nevermind"
  8. "Born In Chains"
  9. "You Got Me Singing"

Prima piesă dezvăluită de pe acest nou album Leonard Cohen se numește "Almost Like the Blues" și poate fi ascultată mai jos.

Leonard Cohen - "Almost Like the Blues"

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=9VYXECtjOos]

De-a lungul unei cariere ce se extinde pe 6 deceniiLeonard Cohen şi-a dezvăluit lumea secretă în cântece care alină inima și seduc intelectul. Cele mai multe dintre albumele sale au devenit clasice, piesele lui fiind reinterpretate în peste 1.300 de variante, de artiști și trupe ca U2, REM, Nick Cave sau Johnny Cash. În 2010, Leonard Cohen a fost inclus oficial în Rock and Roll Hall of Fame.

Ultimul concert susținut de artist în România a avut loc pe 22 septembrie 2012. Leonard Cohen a cântat în Piața Constituției din București în fața a aproximativ 15.000 de spectatori. Concertul a făcut parte din turneul de promovare a celui de-al 12-lea album, "Old Ideas".

Trending