Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Single nou Jessie Ware - "Say You Love Me" - AUDIO

"Say You Love Me" este noul single Jessie Ware, recomandat de către Zane Lowe ascultătorilor BBC Radio 1. Piesa compusă în colaborare cu Ed Sheeran a fost denumită deja “Hottest Record”.

Publicat

pe

Jessie Ware
Jessie Ware

"Say You Love Me" este o piesă de care Jessie Ware este extrem de mândră. Într-un interviu acordat recent, artista britanică povestea despre procesul de înregistrare a acestei melodii, având numai cuvinte de laudă pentru Ed Sheeran, ce a lucrat alături de ea pe partea de compoziție.

"Trebuie să îi mulțumesc (lui Ed) pentru faptul că m-a ajutat să compun ceva ce mi se potrivește atât de bine și care îmi pune în valoare interpretarea - chiar m-a determinat să dau tot ce pot."

"Say You Love Me" este extrasă de pe noul album Jessie Ware, "Tough Love", ce va fi lansat pe piață pe 6 octombrie 2014, sub egida PMR Records. Discul poate fi precomandat deja de pe iTunes la prețul de 9.99 euro.

Tracklist Jessie Ware - "Tough Love":

  1. 'Tough Love'
  2. 'You & I (Forever)'
  3. 'Cruel'
  4. 'Say You Love Me'
  5. 'Sweetest Song'
  6. 'Kind Of... Sometimes... Maybe'
  7. 'Want Your Feeling'
  8. 'Pieces'
  9. 'Keep On Lying'
  10. 'Champagne Kisses'
  11. 'Desire'

+ Deluxe Version:

  1. All On You
  2. Share It All
  3. The Way We Are
  4. Midnight Caller

Jessie Ware s-a născut în sudul Londrei, într-o familie fără rădăcini muzicale. Tatăl său este reporter BBC, aceasta fiind singura legătură a artistei cu lumina reflectoarelor. Înainte de a lansa albumul de debut solo, intitulat "Devotion", Jessie "a dat glasul" proiectelor muzicale Joker și SBTRKT, ambele din zona muzicii britanice eletronice. Piesa "Wildest Moments", lansată pe 29 iunie 2012, a rupt asocierea cu aceste trupe, vestind industriei muzicale intrarea pe piață a unui artist complet, cu un sound puternic și bine definit și o personalitate transpusă în stilul muzical până la cele mai mici detalii.

Albumul de debut "Devotion" a fost lansat pe 20 august 2012, intrând în UK Albums Chart direct pe poziția a 5-a. Materialul i-a adus artistei prima nominalizare la un Mercury Prize.

Jessie Ware - "Say You Love Me"

Trending