Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Ave Maria Symphonic Pops - sărbătoarea muzicii în Parcul Titan

Primăria Sectorului 3 organizează pe 16 august în Parcul Titan evenimentul cultural „Ave Maria Symphonic Pops”, prilejuit de cea mai mare sărbătoare a verii, „Adormirea Maicii Domnului”. Într-un cadru festiv, publicul va putea asculta lucrări celebre din muzica clasică, de film, pop-simfonică și gospel în interpretarea unor artiști precum Monica Anghel, Cezar Ouatu, Nico, Alexandra Ușurelu. Lista completă a invitaților este diponibilă în articol.

Publicat

pe

Ave Maria Symphonic Pops
Ave Maria Symphonic Pops

Evenimentul „Ave Maria Symphonic Pops” este unul de avengură, care se adresează publicului larg, nu doar cunoscătorilor, prin promovarea muzicii și a artiștilor de valoare într-un program antrenant, divers și inedit. Pe scena amenajată pe malul lacului Titan vor urca  Monica Anghel, Cezar Ouatu, Nico, Brad Vee Johnson, Alexandra Ușurelu, George Miron & Grupul Vocal Acapella și corul de copii „Sunetul Muzicii”. Proiectul este susținut de Symphonic Pop Orchestra și Andrei Tudor Band, conduse de renumitul compozitor și dirijor Ionel Tudor.

Conceptul evenimentului „Ave Maria Symphonic Pops” este menit să apropie publicul de valorile culturale într-o manieră de spectacol. De altfel, bucureștenii au manifestat întotdeauna o aplecare deosebită către acest gen de evenimente, dovedind prin interesul lor că Bucureștiul se înscrie între marile capitale europene, unde asemenea concerte au loc frecvent.

Sâmbătă, 16 august, de la ora 20.30, Primăria Sectorului 3 îi invită pe locuitorii capitalei într-o călătorie muzicală fascinantă, în care, pe parcursul a trei ore, capodopere muzicale, cu aranjamente orchestrale originale si în interpretarea unor voci de referință ale scenei românești, vor răsuna pe insula din Parcul Titan. Accesul publicului la eveniment este gratuit.

Trending