Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Al Bano și Romina Power, mesaj pentru fanii din România: "Ne vedem în curând! Vă iubim!" - VIDEO

Deși mai sunt aproximativ trei luni până când Al Bano și Romina Power vor concerta în premieră împreună pe scena Sălii Palatului din București, cei doi artiști au ținut să-și salute fanii și să-i invite la eveniment. Urmărește în articol mesajul video înregistrat pentru fanii din România înaintea concertului de pe 5 noiembrie 2014.

Publicat

pe

Al Bano și Romina Power

Al Bano și Romina Power vor cânta în premieră împreună la București pe 5 noiembrie 2014. „Ci Sarà”, “Libertà”, “Dialogo”, “Acqua di mare”, “Sharazan” și arhicunoscutul hit “Felicità” vor fi cântate de celebrul cuplu Al Bano și Romina Power la Sala Palatului din București. Show-ul se va numi “Al Bano featuring a very special guest – Romina Power“, fiind organizat de Project Events.

Înaintea evenimentului de la București, cei doi au dorit să transmită un mesaj fanilor din România. Pe tot parcursul înregistrării, la fel de carismatici ca în tinerețe, Al Bano și Romina au chicotit si s-au tachinat. Romina a râs atunci când Al Bano a spus că vor cânta cele mai mari hituri „de ieri, de azi dar și din viitor”, spunând că nu îi este prea clar cum o să facă acest lucru, iar Al Bano a exersat puțin limba română, spunand „mulțumesc”. Mesajul video integral poate fi urmărit mai jos.

Al Bano și Romina Power, mesaj pentru fanii din România - VIDEO

Al Bano și Romina Power alcătuiesc unul dintre cele mai faimoase duo-uri din muzica internațională. Au devenit faimoși datorită unor hituri precum „Felicita”, „Sempre sempre”, „Nostalgia Canaglia”, „Liberta”, însă în ciuda succesului fulminant, cei doi s-au despărțit la sfârșitul anilor '90. După două decenii însă, revenirea neașteptată a cuplului italian Al Bano - Romina Power a fost vestea care a pus zâmbetul pe buzele fanilor. Nimeni nu a crezut că în urma despărțirii furtunoase ar putea urma o împăcare, dar la inițiativa Rominei, cei doi vor forma din nou o pereche pe scenă.

Bilete concert Al Bano și Romina Power:

Biletele pentru eveniment sunt disponibile în toate rețelele de ticketing, la următoarele categorii de preț:

  • Categoria 5 – 150 RON
  • Categoria 4 – 200 RON
  • Categoria 3 – 300 RON
  • Categoria 2 – 400 RON
  • Categoria 1 – 500 RON
  • VIP – 600 RON

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte miercuri, 5 noiembrie 2014

Al Bano & Romina Power

Loc
Sala Palatului

Trending