Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

The Amsterdams a lansat un nou single, "Twin Song" - AUDIO

Cel mai nou single The Amsterdams, "Twin Song", poate fi descărcat gratuit. Piesa anunță viitorul album electric de studio.

Publicat

pe

The Amsterdams - ”Twin Song”

Cel mai proaspăt single semnat de băieții de la The Amsterdams - "Twin Song" - poate fi downloadat gratuit, de pe soundcloud. Odată cu "Twin Song", The Amsterdams vine si cu o nouă formulă pe scenă, celor 4 membri (Andrei Ungureanu, Ovidiu Bejan, Augustin Nicolae și Andrei Hațegan) alăturându-se, la tobe, olandezul Chris Olsman.

Piesa anunță viitorul album electric de studio al trupei. "Twin Song" este o continuare a sound-ului cu care trupa ne-a obișnuit deja pe al doilea album – Electromagnetica, păstrând, însă, reveria și pozitivismul de pe Adolessons.

"Twin Song e ca o călătorie până în centrul universului și înapoi, în căutarea jumătății perfecte, pe care cred că o are fiecare dintre noi pusă undeva, deoparte. Important e să nu ne abatem de la drumul ăsta, orice ar fi. Restul e metaforă", spune vocalul Andrei Hațegan.

Piesa a fost înregistrată în București, fiind mixată și masterizată de Adam Whittaker. La toamnă, piesa va fi și pe vinil.

"Peste 99 de zile vom avem "Twin Song" pe compilația fEast London 2014, direct pe vinil."

The Amsterdams cântă indie rock din 2005 și a devenit cunoscută prin piese ca „Taking Care of Anna” și „Fireworks” - ultima figurând și pe compilația Roadrunner Music - „The Next Dog Desert Island Selection”. Grupul The Amsterdams a lansat până acum un EP și 3 albume de studio.

The Amsterdams - "Twin Song"

Trending