Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Jessie Ware a lansat un nou single, "Share It All" - AUDIO

Jessie Ware a dezvăluit cel de-al doilea single de pe albumul "Tough Love". Noua piesă promovată de artista britanică se numește "Share It All" și a fost compusă împreună cu Romy Croft din trupa The xx.

Publicat

pe

Jessie Ware
Jessie Ware

"Tough Love" a fost piesa prin care Jessie Ware a testat reacția publicului la noi compoziții după o pauză de 2 ani de la apariția albumului de debut, "Devotion". Melodia a primit laude din partea criticilor de profil,  Zane Lowe de la BBC Radio 1 declarând-o "Hottest Record" în săptămâna premierei sale pe radio.

La scurtă vreme de la punerea în vânzare a single-ului a fost lansat și videoclipul, ce punea în valoare latura atmosferică a piesei. Jessie Ware a anunțat apoi fanii că titlul celui de-al doilea album este chiar "Tough Love", primul single fiind deci reprezentativ pentru noul disc.

"Share It All", ce poate fi ascultată mai jos, este o piesă extrasă de pe varianta deluxe a albumului. Melodia a fost compusă în colaborare cu solistul trupei indie The xx, Romy Croft.

Jessie Ware - "Share It All" - AUDIO

Jessie Ware s-a născut în sudul Londrei, într-o familie fără rădăcini muzicale. Tatăl său este reporter BBC, aceasta fiind singura legătură a artistei cu lumina reflectoarelor. Înainte de a lansa albumul de debut solo, intitulat "Devotion", Jessie "a dat glasul" proiectelor muzicale Joker și SBTRKT, ambele din zona muzicii britanice eletronice. Piesa "Wildest Moments", lansată pe 29 iunie 2012, a rupt asocierea cu aceste trupe, vestind industriei muzicale intrarea pe piață a unui artist complet, cu un sound puternic și bine definit și o personalitate transpusă în stilul muzical până la cele mai mici detalii.

Albumul de debut "Devotion" a fost lansat pe 20 august 2012, intrând în UK Albums Chart direct pe poziția a 5-a. Materialul i-a adus artistei prima nominalizare la un Mercury Prize.

Trending