Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Gojira - "Opulență & Bun Gust" - AUDIO

Gojira a lansat un remix promo pentru "Opulență & Bun Gust", în cadrul căruia se află un preview al următorului single cu Liviu Vasilică. Audio disponibil în articol.

Publicat

pe

Gojira
Gojira

Gojira prezintă "Opulență & Bun Gust", ce include un mic preview al următorului single cu Liviu Vasilică. După succesul înregistrat cu "Robot Armăsar Attack", îndrăgitul producător și DJ român vine cu o nouă propunere pentru petrecerile incendiare de vară. Noua colaborare se numeste "Trădați în dragoste" și promite a fi următorul furnizor de bas din boxele consumatorului de Opulență și Bun Gust.

Gojira este unul dintre cei mai cunoscuți DJi și producători români, până în ziua de azi fiind singurul care are doua remix-uri oficiale pentru 2 piese internaționale de succes, mai exact "Paradise Circus" - Massive Attack si "She's a maniac" - Hall & Oates, celebrul cântec din Flashdance. A colaborat de-a lungul timpului cu artiști locali precum Delia, Grasu XXL, Doc, Deliric, Partizan, Kazi Ploae și a apărut pe aceleasi scene cu Faithless, Prodigy și Pendulum.

Gojira - "Opulență & Bun Gust" - AUDIO

Recent, Cristina Kiseleff, fostă membră a grupului Mike Godoroja &The Blue Spirits, a lansat un cover la vioară electrică după "Robot Armasar Attack" (Gojira & Liviu Vasilică). Noua versiune oferă piesei originale "Fir-ai tu să fii de murg" o abordare intrigantă, vioara electrică fiind pusă în valoare într-un context aparent atipic. Coverul a fost lansat într-un moment aniversar, anul acesta împlinindu-se 64 de ani de la nașterea lui Liviu Vasilică.

Cristina Kiseleff este recunoscută atât în țară, cât și peste hotare pentru talentul său. Tânăra artistă are în palmares numerose premii naționale și internaționale la competiții precum “San Bartolomeo al Mare” sau “Rovere d’Oro” din Italia.

Trending