Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Dark Tranquillity, al doilea headliner la Maximum Rock Festival 2014

Dark Tranquillity este cel de-al doilea headliner confirmat la Maximum Rock Festival 2014. Formația va cânta în Turbohalle în cea de-a doua zi a festivalului, pe 25 octombrie 2014. Headliner-ul primei seri este Evergrey.

Publicat

pe

Dark Tranquillity la Arenele Romane pe 3 mai 2013

Dark Tranquillity se alătură line-up-ului Maximum Rock Festival 2014, urmând a concerta pe 25 octombrie alături de Unleashed, Elvenking, Emergency Gate, Code Red și Open Mind. Suedezii vor fi headlinerii celei de-a doua seri a festivalului.

Dark Tranquillity și-a început activitatea în 1989 si este o trupă cu greutate a death-ului melodic. Formația are 10 albume în discografie și este considerată cel mai important produs muzical suedez al zonei metal. Dark Tranquillity este creditata drept o trupă care a dat o nouă direcție celebrei scene din Goteborg prin cultivarea unui stil care combină duritatea death-ului cu melodicitatea sintetizatoarelor, creând "sound-ul noii generații" (Sputnik Music).

Formația suedeză cântă pentru a doua oară în România. Trupa promovează cea mai recentă lansare discografică, intitulată "Construct". Discul a obținut recenzii pozitive din partea Metal Injection, care a numit albumul "punctul culminant al sound-ului cultivat până acum de trupă".

DARK TRANQUILLITY - Misery's Crown

În perioada următoare, organizatorii vor confirma noi formații românești. În acest moment, programul festivalului pe zile este:

  • 24 octombrie 2014: Evergrey, Tristania, Threshold, I'm The Trip
  • 25 octombrie 2014: Dark Tranquillity, Unleashed, Elvenking, Emergency Gate, Code Red, Open Mind

Maximum Rock Festival va avea loc în perioada 24-25 octombrie la Turbohalle din București. Deoarece capacitatea sălii este limitată, s-au pus în vanzare 1300 de abonamente și 200 de bilete pentru fiecare zi.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri vineri, 24 octombrie 2014

Maximum Rock Festival 2014

Loc
Turbohalle
Comentează

Trending