Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Noi confirmări la Artmania Festival 2014: Equilibrium, Zdob şi Zdub și Alternosfera

Equilibrium, Zdob şi Zdub și Alternosfera sunt cele mai noi confirmări la Artmania Festival Sibiu 2014. Equilibrium va cânta sâmbătă în Vampires’ Den, în locul conaţionalilor lor din Crematory, care şi-au amânat apariţia pe anul viitor, la ediţia aniversară ARTmania.

Publicat

pe

Equilibrium
Equilibrium

În săptămâna 4-10 august 2014, călătorii și rezidenții din Transilvania trăiesc cea de-a noua experiență ARTmania Festival la Sibiu. Către weekend ei vor descoperi live istoria muzicii contemporane având la dispoziție artiștii care au schimbat și cei care transformă și în zilele noastre cultura rock. De la zei la “Nymphe”, din experimente instrumentale până la greii heavy metal și cei mai influenți reprezentanți ai culturii gothic metal, Festivalul din acest prezintă un afiș demn de o vacanță la Sibiu.

În programul final apare Equilibrium, celălalt nume așteptat din zona Folk Metal, trupa care confirmă concertul din Vampires’ Den sâmbătă, în locul conaţionalilor lor, Crematory. Formația și-a amânat apariţia din acest an de la ARTmania Festival din cauza unei probleme personale a chitaristului Matthias Hechler. Fanii Crematory se vor întâlni cu trupa lor de suflet la ediţia aniversară ARTmania, în 2015.

Pe scena cu acces gratuit, Zdob şi Zdub va concerta vineri, 8 august, în Piaţa Mare din Sibiu cu Verde din Cluj în deschidere, iar Alternosfera va cânta sâmbătă în aceeași locație cu Tagma din Sibiu în deschidere.

Program Vampires’ Den

În Vampires’ Den accesul va fi permis după ora 15:00 iar petrecerea se va încheia înainte de apusul lunii în nopţile de vineri şi sâmbătă, 8 şi 9 august 2014. În premieră pe scena principală, vor avea loc două concerte târziu în noapte, după Rage și Therion cele două proiecte care au fost aproape de a câștiga concursul de preselecție și promovare a muzicii Metal produsă în România: An Theos și The Hourglass completează afișul final al celei de-a noua ediții a festivalului.

Concertele vor începe la ora 16:00 și se vor încheia în jurul orei 02:00, iar în paralel publicul va profita de multe alternative culturale: expoziţii, proiecții video oferite de Dracula Film Festival, evenimente Cărturești Pop-Up Store, Caravana cu Jocuri de la Happy Color, Expoziții găzduite de Photo Romania si tineri artişti îndragostiţi de ARTmania și multe alte surprize care vor fi dezvăluite în curând.

Bilete cu acces unic de zi în Vampires’ Den

În limita locurilor disponibile, publicul amator de incursiuni scurte în Vampires’ Den va achiziționa bilete cu acces unic de zi direct de la intrarea în spațiu la prețul de 100 lei. Pentru Meet and Greet, așa cum deja ne-am obișnuit, toată lumea va avea o șansă. La centrele de Relații Publice posesorii de brătări  se vor putea înscrie pe liste, absolut gratuit, în funcție de restricțiile fiecărei trupe, dar nu mai mult de două formații pentru fiecare participant cu un act de identitate valabil.

ARTmania Festival 2014 se va desfășura în perioada 7-9 august în 4 locuri diferite din Sibiu: Vampires'DenPalatul BrukenthalAltemberger și Piața Mare din Sibiu.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri joi, 7 august 2014

ARTmania Festival 2014

Loc
Piața Mare din Sibiu
Comentează

Concerte & turnee

Alternosfera anunță primul turneu acustic din istoria trupei - PROGRAM

Alternosfera își încântă fanii cu un proiect în premieră în cariera formației. Este vorba de un turneu acustic, cu evenimente muzicale în șapte orașe din România și unul în Chișinău. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Alternosfera la Opera Nationala Romana 2022
Alternosfera la Opera Nationala Romana 2022 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Povestea programului unplugged a început în urmă cu trei ani, când trupa a încercat o rearanjare a pieselor sale într-un format acustic. Tot experimentând cu diferite instrumente și structuri, Alternosfera a creat conceput Theatroll - Corbul Troian, unde piese din discografia trupei au fost reinterpretate și cântate alături de orchestră pe cele mai mari scene de teatru. Acum, Alternosfera vine în fața fanilor cu primul program acustic.

Cu această ocazie, Alternosfera va ajunge în mai multe orașe din România, chiar și în cele mai mici, unde nu ar fi putut ajunge cu versiunea electrică. În centrul atenției vor sta piese care nu se regăsesc foarte des în concertele electrice, dar care sunt foarte așteptate de fani.

Trupa a gândit un playlist în care piesele care au fost interpretate în concertele Theatroll - Corbul Troian să nu se regăsească în concertele unplugged. Alternosfera nu a uitat de hit-urile care i-au adus aprecierea fanilor de pretutindeni, astfel că o parte dintre acestea se vor auzi acustic.

Program turneu acustic Altenosfera

Citește în continuare

Trending