Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Biletele pentru Al Bano & Romina Power au fost puse în vânzare

Biletele la concertul pe care Al Bano îl va susține în compania Rominei Power se găsesc în toate rețelele de ticketing. Cel mai iubit cuplu al anilor '80 s-a reunit și va cânta în premieră la București, pe 5 noiembrie 2014. Evenimentul „Al Bano featuring a very special guest - Romina Power” va avea loc la Sala Palatului, fanii urmand a putea asculta live hituri precum „Felicità”, „Ci Sarà” și multe altele.

Publicat

pe

Al Bano și Romina Power

Al Bano și Romina Power vor cânta în premieră împreună la București pe 5 noiembrie 2014. „Ci Sarà”, “Libertà”, “Dialogo”, “Acqua di mare”, “Sharazan” și arhicunoscutul hit “Felicità” vor fi cântate de celebrul cuplu Al Bano și Romina Power la Sala Palatului din București. Show-ul se va numi “Al Bano featuring a very special guest – Romina Power“, fiind organizat de Project Events.

Cei doi artiști alcătuiesc unul dintre cele mai faimoase duo-uri din muzica internațională. Au devenit faimoși datorită unor hituri precum „Felicita”, „Sempre sempre”, „Nostalgia Canaglia”, „Liberta”, însă în ciuda succesului fulminant, cei doi s-au despărțit la sfârșitul anilor '90. După două decenii însă, revenirea neașteptată a cuplului italian Al Bano - Romina Power a fost vestea care a pus zâmbetul pe buzele fanilor. Nimeni nu a crezut că în urma despărțirii furtunoase ar putea urma o împăcare, dar la inițiativa Rominei, cei doi vor forma din nou o pereche pe scenă.

Al Bano & Romina Power - Felicita

"După tot ce s-a întâmplat, este totuși tatăl copiilor mei și bărbatul pe care l-am iubit și este important să lăsam în urmă vechile sentimente de ranchiună", ar fi spus Romina Power, citată de o revistă internațională. La rândul său, Al Bano a declarat: "Am trăit împreună cu Romina o perioadă excepțională".

Celebrul cuplu și-a unit destinele pe 26 iulie 1970, având 4 copii: Ylenia, Yari, Cristel si Romina Iolanda. Cuplul s-a destramat în 1999, divorțul celor doi fiind cauzat de dispariția fiicei lor, Ylenia, în 1994, în SUA.

Bilete concert Al Bano și Romina Power:

Biletele pentru eveniment sunt disponibile în toate rețelele de ticketing, la următoarele categorii de preț:

  • Categoria 5 – 150 RON
  • Categoria 4 – 200 RON
  • Categoria 3 – 300 RON
  • Categoria 2 – 400 RON
  • Categoria 1 – 500 RON
  • VIP – 600 RON

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte miercuri, 5 noiembrie 2014

Al Bano & Romina Power

Loc
Sala Palatului

Trending