Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Al Bano, pe aceeași scenă cu Conchita Wurst

În urmă cu câteva zile, câștigătoarea concursului Eurovision 2014, Conchita Wurst, s-a aflat pe aceeași scenă cu Al Bano Carrisi. Cei doi au participat la un eveniment numit „Starnacht am Wörthersee". De la Noaptea Stelelor a lipsit Romina Power, însă fanii nu trebuie să fie îngrijorați: o vor vedea pe aceasta alături de Al Bano în curând la București.

Publicat

pe

Al Bano și Conchita Wurst

Peste 10 000 de persoane au asistat în urmă cu câteva zile la evenimentul „Starnacht am Wörthersee" (Noaptea Stelelor) ce a avut loc în Wörthersee, Austria. După show, Al Bano s-a fotografiat cu Conchita, acesta apărând în mai multe fotografii alături de „Diva cu barba”, pe numele real Thomas Neuwirth.

Al Bano a postat aceste poze chiar pe pagina sa de Facebook, unde a primit o mulțime de like-uri și comentarii. Fanii s-au arătat însă nemulțumiți de faptul că Al Bano a apărut pe scenă fără vechea și totodată noua sa parteneră de concerte - Romina (în urma cu câteva luni Al Bano și Romina Power au hotărât să îngroape securea războiului și să înceapă să susțină împreună o serie de concerte).

„O vrem pe Romina lângă Al Bano!”, au spus fanii artistului pe pagina sa de Facebook. „Al Bano e grozav, dar lângă Romina strălucește!”, au exclamat cei mai înfocați susținători ai celebrului cuplu.

Se pare că românii vor fi mai norocoși decât austriecii, deoarece în toamnă îndrăgitul duo va susține un concert în capitală. Cel mai iubit cuplu al anilor '80 s-a reunit și va cânta în premieră la București, pe 5 noiembrie 2014. Evenimentul „Al Bano featuring a very special guest - Romina Power” va avea loc la Sala Palatului, fanii urmând a putea asculta live hituri  precum „Felicità”, „Ci Sarà” și multe altele.

Bilete concert Al Bano și Romina Power:

Biletele pentru eveniment sunt disponibile în toate rețelele de ticketing, la următoarele categorii de preț:

  • Categoria 5 – 150 RON
  • Categoria 4 – 200 RON
  • Categoria 3 – 300 RON
  • Categoria 2 – 400 RON
  • Categoria 1 – 500 RON
  • VIP – 600 RON

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte miercuri, 5 noiembrie 2014

Al Bano & Romina Power

Loc
Sala Palatului

Trending