Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Adio, Hi-Q! Dana, Mihai și Florin pun punct trupei printr-un concert la mare

Cu prilejul aniversării a 18 ani de activitate, Dana Nălbaru, Mihai Sturzu și Florin Grozea au decis să pună punct proiectului Hi-Q. Cei trei se despart pentru a se dedica unor proiecte personale din domenii diferite. Istoria Hi-Q cu peste 1000 de concerte, 26 de videoclipuri și 8 hituri No 1 se încheie cu o ultimă cântare pe malul mării.

Publicat

pe

Trupa Hi-Q
Trupa Hi-Q

Cei trei membri Hi-Q s-au întors cu prilejul aniversării celor 18 ani de carieră muzicală în locul în care au dobândit succesul - pe malul marii, la apus, alături de prieteni, în cadrul emisiunii lui Teo Trandafir. Emisiunea aleasa este una cu încărcătură simbolică, formația Hi-Q debutând în emisiunea "Teo și Mircea" (Tele 7ABC).

În cadrul emisiunii “Plaja lui Teo”, Dana, Mihai și Florin au rememorat cele mai importante momente din istoria trupei și au dezvăluit ce planuri au fiecare în parte. Seara de 31 iulie se încheie cu un concert Hi-Q la “Crema Beach” din Mamaia, unde trupa le va oferi fanilor o ultimă reprezentație live cu hituri ca: "Un minut", "Gasca mea", "Razna", "Asa-s prietenii", "Buna dimineața" sau "Dor de tine, dor de noi".

RECOMANDARE: Urmărește istoria Hi-Q în 17 fotografii rare 

Dacă Dana Nălbaru vrea să-și dedice timpul în special familiei și unor proiecte nedezvăluite încă publicului, planurile celorlalți doi sunt cât se poate de previzibile. Mihai Sturzu are deja o carieră politică, în timp ce Florin Grozea a dezvoltat numeroase proiecte online sau de management muzical.

„Pentru mine, viitorul inseamna multa liniste in sanul familiei mele si muzica facuta pentru suflet si nu pentru comert. Cele cateva idei care nu au legatura cu muzica si la care am inceput sa lucrez, le tin deocamdata pentru mine si voi vorbi despre ele la momentul potrivit. Au fost 18 ani cu bune si rele, ani din care am invatat multe si care se incheie foarte frumos pentru mine si colegii mei. Sper ca muzica Hi-Q sa ramana un motiv de bucurie. Le mulțumesc tuturor pentru tot", declara Dana Nalbaru.

“Politica este continuarea procesului prin care imi doresc sa inspir, cu pragmatism si responsabilitate, generatiile viitoare. Din anul 2010, sunt membru al Partidului Social Democrat si mi-am promis ca, in calitate de deputat, sa imi asum toate proiectele menite sa descopere si sa dezvolte potentialul urias pe care tinerii tarii noastre il reprezinta si care, de ce sa nu spunem lucrurilor pe nume, este prea putin mediatizat sau fructificat. In acest sens, am initiat Legea Voluntariatului, care a fost promulgata cu succes in Parlament, urmand sa dezvolt numeroase alte proiecte”, declara Mihai Sturzu.

"Inovatiile online pe care le-am realizat alaturi de Hi-Q sunt baza noului meu proiect - o agentie digitala dedicata artistilor. Avem deja 10 artisti pe care ii promovam online, printre care amintesc Deepcentral, Voltaj, Alb Negru, Narcotic Sound, DJ Sava. De acum ma voi dedica 100% acestei agentii digitale in care imbin cele doua pasiuni ale mele din ultimii 18 ani: muzica si internetul”, spune Florin Grozea.

"Hi-Q", visul unor tineri de 16 ani, a cucerit inimile multor generații de români. Pe lângă o listă lungă de hituri, Hi-Q a fost prima trupă din România care a moderat emisiuni TV - Antena1, Prima TV, National TV, Acasa TV, TVR2, Antena2, TVR1. Tot Hi-Q a fost și prima trupa care și-a lansat un site (1999), care a format primul fanclub online și care a deschis prima televiziune online în 2008. Tot de Hi-Q se leagă apariția primului blog al unui artist român și lansarea primul single digital cu vânzare stradală.

Comentează

Trending