Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Tara și Sonny Flame fac POC! - VIDEOCLIP

Sonny Flame a colaborat cu cântăreața Tara pentru piesa acesteia, "Poc". Un videoclip provocator, filmat pe plajele Mării Negre, a fost lansat de MAAN Studio și CAT Music.

Publicat

pe

Secvență din videoclipul Tara feat. Sonny Flame - "Poc"
Secvență din videoclipul Tara feat. Sonny Flame - "Poc"

Piesa "Poc" a fost compusă de Marcel Prodan și echipa MAAN Studio, care a regizat videoclipul. Filmările s-au desfășurat pe plaja Curaçao din Năvodari, pe parcursul unei zile. Tara și Sonny Flame au avut parte și de o surpriză din partea unui motociclist ce se află pe plaja. Acesta s-a alăturat echipei, filmând câteva cadre și integrându-se în scenariu.

"Cu echipa MAAN studio am lucrat de multe ori pana acum, acum e prima data cand se ocupa de pachetul complet pentru lansarea single-ului. Pe Sonny l-am cunoscut prin baietii de la MAAN si am stiut, din primul moment, ca piesa va functiona perfect in formula asta", spune Tara care și-a exploatat senzualitatea și ținutele sexy.

Tara și Sonny Flame

Tara și Sonny Flame

Tara a colaborat prima dată cu echipa de producție MAAN în cazul single-ului "Missing you", al cărui clip adunat peste 13 milioane de vizualizări pe YouTube.

Videoclip: Tara feat. Sonny Flame - POC!

Trending