Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Jared Leto, declarat cel mai sexy vegetarian al anului 2014

Jared Leto este cel mai sexy vegetarian al anului 2014, conform PETA (People for the Ethical Treatment of Animals). Solistul 30 Seconds To Mars a surclasat în topul realizat de ONG actori precum Joaquin Phoenix, Samuel L. Jackson, Peter Dinklage și Woody Harrelson.

Publicat

pe

30 Seconds To Mars
30 Seconds To Mars

PETA a făcut public clasamentul celor mai sexy celebrități cu un regim de viață vegetarian. În fruntea topului realizat pentru anul 2014 se află Jared Leto, solistul trupei 30 Seconds To Mars. În aceeași categorie au fost nominalizați Joaquin Phoenix, Samuel L. Jackson, Peter Dinklage și Woody Harrelson.

Într-un interviu acordat revistei GQ, Jared Leto a mărturisit că cei 20 de ani în care nu a consumat carne l-au ajutat să-și mențină fizicul într-o formă excelentă. Muzician și actor, Leto a ținut de-a lungul carierei diverse diete, impuse de rolurile pe care le-a jucat. Pentru "Dallas Buyers Club", filmul ce i-a adus anul acesta primul său Oscar, Jared Leto a slăbit 18 kilograme, reușind ca după încheierea filmărilor să-și restabilizeze greutatea.

"Sunt destul de sănătos și asta cred că mă ajută să mă mențin în formă. Țin acest regim de multă vreme - 20 de ani în care am mâncat vegan și am avut grijă de mine."

Jared Leto  2014

Jared Leto 2014

Câștigătorul anului trecut a fost soțul lui Kristen Bell, Dax Shepard, însă acesta a refuzat premiul, recunoscând că nu mai era vegetarian de ceva timp.

Jared Leto și colegii de la 30 Seconds To Mars vor concerta în curând la București. Pe 5 iulie, formația va susține primul show în România, evenimentul făcând parte din turneul "Love, Lust, Faith and Dreams".

Înaintea evenimentului de la Romexpo, Jared Leto a transmis un mesaj plin de căldură fanilor din România. Solistul formației este entuziasmat și nerăbdător să ajungă la București pentru prima oară.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte sâmbătă, 5 iulie 2014

30 Seconds To Mars

Loc
Romexpo

Trending