Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

VIDEO: Jared Leto, mesaj pentru fanii din România înaintea concertului 30 Seconds To Mars

Solistul 30 Seconds To Mars, Jared leto, a transmis un mesaj fanilor din România înaintea concertului pe care îndrăgita trupă de rock alternativ o va susține la București pe 5 iulie. Acesta va fi primul concert al formației în România, show-ul făcând parte din turneul de promovare a albumului "Love, Lust, Faith and Dreams". În deschiderea concertului de la Romexpo va cânta trupa Bad Things.

Publicat

pe

30 Seconds To Mars
30 Seconds To Mars

30 Seconds To Mars va ajunge în premieră în România pe 5 iulie 2014. Evenimentul face parte din turneul "Love, Lust, Faith and Dreams", ce a debutat în iunie 2013 în Polonia.

Albumul "Love, Lust, Faith and Dreams", ce va fi promovat în cadrul concertului de la București, conține 12 piese, solistul Jared Leto fiind implicat atât în procesul de compunere a pieselor cât și în cel de producție. Din perspectiva lui Leto, materialul este un nou început creativ pentru 30 Seconds to Mars.

"Albumul reprezintă mai mult decât o evoluție, este un nou început. Din punct de vedere creativ am explorat noi frontiere, rezultatul fiind unul neașteptat și totodată inspirațional."

Înaintea evenimentului de la Romexpo, Jared Leto a transmis un mesaj plin de căldură fanilor din România. Solistul formației este entuziasmat și nerăbdător să ajungă la București pentru prima oară.

Jared Leto, mesaj pentru fanii din România - VIDEO

30 Seconds to Mars este una dintre cele mai iubite formații de rock alternativ de la ora actuală. Cu patru albume în discografie și peste 10 milioane de exemplare vândute, trupa a reușit să-și creeze un nume în industria muzicală într-un timp relativ scurt. După materialul de debut, intitulat "30 Seconds to Mars" (2002), al cărui succes comercial nu s-a ridicat poate la așteptări, au urmat discurile "A Beautiful Lie" (2005) și "This Is War" (2009), ce au primit multiple certificări de aur și platină.

Stilul muzical 30 Seconds to Mars ar putea fi descris printr-o fuziune dintre metal progresiv, space rock și experimental rock, la care se adaugă elemente din muzica electro. Sound-ul trupei a evoluat de-a lungul celor 15 ani de carieră, în compozițiile incluse pe ultimul disc formația încorporând, de asemenea, influențe din muzica simfonică și o abordare minimalistă.

Bad Things, în deschiderea concertului 30 Seconds To Mars de la Romexpo

Trupa de rock din LA, Bad Things, va deschide concertul 30 Seconds To Mars de la București. Trupa este compusă din vocalistul Davis LeDuke , basistul Jared Palomar , chitaristul Anthony Sañudo, bateristul Lena Zawaideh și chitaristul Shaun White.

Bad Things

Bad Things

Bad Things și-a câștigat chimia de necontestat prin perseverență – în cazul toboșarului Zena Azawaideh, chitaristului Anthony Sanudo și a chitaristului principal Shaun White – printr-o prietenie ce datează încă din adolescență, din orașul lor natal, San Diego.Trupa a crescut pe scenă în ultimul an cu sunetul său electrizant și versuri emoționante. În toamna anului 2013, au susținut un turneu în America de Nord, ce a inclus festivalul de la Lollapalooza din Chicago, festivalul Osheaga din Montreal și Voodoo Music și Art Experience din New Orleans, câștigând astfel bine meritate aprecieri.

Pe 21 ianuarie 2014, trupa a lansat albumul de debut, auto-intitulat Bad Things, la casa de discuri Warner Brothers Records. Cu o apariție recentă la Tonight Show cu Jimmy Fallon și succesul de la Austin’s 2014 SXSW Music Conference, este clar că acesta este doar începutul. "Muzica este ceea ce facem", spune Sanudo. "Este tot ce putem face și tot ceea ce vrem să facem vreodată."

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte sâmbătă, 5 iulie 2014

30 Seconds To Mars

Loc
Romexpo
Comentează

Trending