Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

IRIS merge înainte cu o parodie: "Allez Allez"

IRIS a lansat ca single melodia "Allez Allez". Asemănătoare unui imn microbist prin refren, piesa tratează o aparentă problemă de iubire. Recomandată de trupă drept o parodie, aceasta poate fi ascultată pe InfoMusic.ro.

Publicat

pe

Trupa IRIS cu Rafael pe postul de vocalist
Trupa IRIS cu Rafael pe postul de vocalist │ FOTO: Gabi Boholt www.facebook.com

IRIS a lansat noul single "Allez Allez" pe 21 iunie, fiind o compoziție a lui Mihai Alexandru. Asemănătoare unui imn microbist prin îndemnul din refren, piesa tratează prin versuri o aparentă problemă de iubire. Depășirea unei crizei de amor printr-un "Allez Allez" nu pare a se înscrie în tematica și linia muzicală cu care IRIS și-a obișnuit fanii. Discrepanța poate fi justificată prin declarația trupei, care recomandă "Allez Allez" drept parodie la situația scenei muzicale românești.

"IRIS revine in forta cu un nou single marca IRIS & Mihai Alexandru . ESTE O PARODIE !!!!!!!!!!!!! UN PROTEST LA CE SE INTAMPLA IN MUZICA ROMANEASCA IN ACESTI ANI !!!", anunță trupa pe Facebook.

Piesa a fost dezvăluită sub forma unui lyric video pe canalul youtube al producătorului și compozitorului Mihai Alexandru. Este posibil ca melodia să prindă mai mult la un segment de public tânăr, altul decât cel tradițional în cazul IRIS, iar parodia să fie percepută mai degrabă a hit văratic, "ca la 20 de ani". Dincolo de reacțiile unor fani critici din veghea gardă, piesa are toate ingredientele să readucă IRIS în playlisturile posturilor de radio, chiar în heavy rotation.

Cu prilejul audiției acestui prim single din 2014, Rafael demonstrează că este alegerea ideală ca solist pentru continuarea poveștii IRIS.

Ascultă melodia parodie IRIS - "Allez Allez"

Trending