Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Imagine Dragons - "Battle Cry" (Transformers: Age of Extinction) - LIVE VIDEO

Imagine Dragons a interpretat în premieră noul single "Battle Cry", soundtrack al blockbuster-ului "Transformers: Age of Extinction". Piesa a fost prezentată publicului în cadrul unui concert susținut în Hong Kong cu ocazia premierei filmului. Urmărește în articol trupa Imagine Dragons interpretând live "Battle Cry" în fața milioanelor de fani prezenți la eveniment.

Publicat

pe

Imagine Dragons Live

Imagine Dragons a compus soundtrack-ul noului film din seria Transformers. Intitulat "Battle Cry", single-ul a fost interpretat recent în premieră în cadrul unui concert de proporții în Hong Kong, una dintre locațiile folosite pentru filmările peliculei. Inițiativa implicării trupei Imagine Dragons în acest proiect i-a aparținut regizorului Michael Bay, ce s-a declarat un fan al formației.

"Suntem extrem de norocoși că Dan, Wayne, Ben și Daniel au avut disponibilitatea de a lucra cu noi. Îmi amintesc prima oară când am ascultat "Demons" și "Radioactive" și ce impact au avut aceste piese asupra mea chiar de atunci. Am știut că vreau aceeași energie și emoție pentru filmul acesta. Au creat un sound epic, din afara acestei lumi, prin "Battle Cry"."

Soundtrack-ul "Battle Cry" va putea fi ascultat în film în punctele cheie ale scenelor de acțiune. Contribuția formației nu se oprește însă aici. Imagine Dragons a lucrat împreună cu  Hans Zimmer și Steve Jablonsky și la alte fragmente muzicale ce vor putea fi ascultate pe coloana sonoră a blockbusterului.

"Transformers: Age of Extinction" va avea premiera în cinematografele din România pe 27 iunie. Distribuția include actori precum Mark Wahlberg, John Goodman, Nicola Peltz.

Imagine Dragons - "Battle Cry" (Transformers: Age of Extinction) - LIVE VIDEO

Imagine Dragons - "Battle Cry" ("Transformers: Age of Extinction")

După un turneu de promovare a albumului "Night Visions" , material clasat pe primul loc în topul vânzărilor din SUA, Imagine Dragons a revenit recent în studioul de înregistrări. Formația a început să lucreze la cel de-al doilea disc, anunțând fanii pe Twitter că se simt foarte bine la pupitrul de mixaj.

Trending