Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Uddi și Jo (X Factor) - "Lasă-mă pe mine" - VIDEOCLIP

S-au văzut, au concurat unul împotriva celuilalt, s-au plăcut, iar acum Uddi și Jo lansează „Lasă-mă pe mine”. Dacă pentru Jo este primul videoclip, Uddi a mai colaborat recent cu Delia, pentru videoclipul piesei „Ipotecat”.

Publicat

pe

UDDI feta. Jo - "Lasă-mă pe mine"
UDDI feta. Jo - "Lasă-mă pe mine"

"Lasă-mă pe mine este o piesă de vară, cu beat-uri urbane și versuri catchy, compusă și produsă de Randi, în studiourile Famous Production. Colaborarea cu Jo a fost foarte faină, pentru că ne înțelegem foarte bine din punct de vedere muzical. În piesa aceasta nu luăm dragostea în serios: ne distrăm, ne simțim bine și vrem să vă facem să dansați pe ritmurile noastre", spune Uddi.

Produs de Famous Production, alături de Cat Music România, single-ul "Lasă-mă pe mine" este un featuring cu energica Jo (Ioana Anuța), finalista X Factor, iar videoclipul este regizat de către echipa CevaDeVis.

"Piesa aceasta ni se potrivește perfect, atât muzical, cât și pentru că versurile ne reprezintă. Ne doream de multă vreme să colaborăm, încă din perioada în care eram colegi la X Factor. Punem pasiune în ceea ce facem și sper să găsiți această pasiune în ceea ce vă prezentăm astazi", adaugă Jo.

Uddi este un artist în plină ascensiune pe scena muzicală românească. În mai puțin de 1 an de la lansare, a avut colaborări cu artiști reputați precum What’s UP (Scumpă domnișoară) și Delia Matache, pentru single-ul "Ipotecat", unul dintre cele mai difuzate single-uri din ultimele luni.

"Uddi este unul dintre cei mai talentați artiști din gașca Famous Production. A evoluat mult în ultimul an și este o plăcere să lucrez cu el și să compun piese pentru el. Am încredere în viitorul său muzical și cred că această piesă va confirma valoarea sa ca artist", spune producătorul său, Randi.

UDDI feat. JO - "Lasă-mă pe mine" - VIDEOCLIP

Trending