Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

Travka parcurge "Distanțe" - VIDEOCLIP

Travka marchează cei 12 ani de existență a trupei prin noul videoclip "Distanțe". Regia clipului este semnată de Paul Manolescu și Mihai Chinaloglu.

Publicat

pe

Travka - "Distanțe" (secvență videoclip)
Travka - "Distanțe" (secvență videoclip)

Cei 4 membri Travka au lansat videoclipul celei mai noi piese – "Distanțe". Melodia marchează un nou început pentru formație, rememorând totodată cei 12 ani de activitate.

"Piesa DISTANȚE pentru noi este un nou început, o nouă direcție. În vara asta, vă pregătim pentru o toamnă vie. Videoclipul iși spune povestea de la sine, iar muzica Travka a inspirat manifestul celor doi creatori, Paul Manolescu (Eyedrops) și Mihai Chinaloglu, care e un exercitiu de pace. DISTANȚE marchează și un moment din existența Travka - suntem în anul 12" - Travka

Pe 29 mai, în clubul The Silver Church, Travka va sărbători cei 12 ani de existență a formației în cadrul unui, chiar dacă George Gâdei nu este un fan al zilelor de naștere.

"Niciodată nu mi-au plăcut zilele de naștere, pentru că toate, fără excepție, au ceva ipocrit în ele... Atât de ipocrit încât până chiar și sărbătoritul uită de cele mai multe ori ce sărbătorește, pe cine petrece și unde se duce după atâta la mulți ani, sănătate și fericire. A trecut și Crăciunul, Hristos a înviat, ziuacarnivorului domestic a trecut, dar...eheei... multe mai sunt de petrecut prin lumea asta pustie de atâta bine. Poate că în loc să vă invit pe 29 mai la Ziua Travka, ar trebui să vă dau o umbrelă imensă, multifuncțională, ermetică și ușor de utilizat în toate timpurile când aveți nevoie de voi curați, fără pete, și încă în viață. Dar nu am o astfel de umbrelă, și cum nici atât de înțelept nu sunt ca să dau lecții de supraviețuire pe timp de ceață... am găsit încă un motiv din atâtea motive care așteaptă să fie formulate și exprimate (pentru ca pot să fac asta) de vreme ce lumii îi place să petreacă... și m-am gândit că ar fi păcat, tocmai acum când Travka sună mai bine ca niciodată... să nu vă cântăm ce-am înțeles noi din 12 ani de atâta muzică" - George Gâdei

Travka înseamnă George Gâdei - voce, Alexei Ţurcan - chitară, clape, Misha Gâlcă - chitară, bas, Cristian Chirodea - tobe.

Travka - "Distanțe" - VIDEOCLIP

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte joi, 29 mai 2014

Travka

Loc
The Silver Church

Trending